PREKLANA U STANU: Radnica pošte u Sokobanji žalila se da je danima prate!
Foto: Nebojša Mandić

Grad u strahu nakon jezivog zločina

PREKLANA U STANU: Radnica pošte u Sokobanji žalila se da je danima prate!

Crna Hronika -
Niko nije reagovao: Mila Milivojević (57) brutalno preklana u svom stanu dan uoči dočeka Nove godine; Prijateljima govorila da je u opasnosti i da se neko noću šunja oko njene kuće

SOKOBANJA - Svi u strahu!Policija traga za osobom koja je noć uoči Nove godine brutalno ubila Milu Milivojević (57), radnicu lokalne pošte u Sokobanji. Kako saznajemo, na osnovu tragova s lica mesta privedeno je nekoliko potencijalno osumnjičenih, ali zasad nema potvrde da je neko od njih izvršio zločin. Motiv surovog ubistva još nije poznat.Prema saznanjima Kurira, Mila se neposredno pre zločina žalila prijateljima da je u opasnosti. Sumnjala je da je neko prati i da se šunja oko njene kuće, ali nije mogla precizno da kaže o kome je reč. Ona je to prijavila nadležnima, ali s obzirom na to da nije bilo otvorenog napada niti pretnje pre zločina, policija nije reagovala.Kolege otkrile zločinU policiji navode da će ubica brzo biti identifikovan.- Zasad možemo da kažemo samo da se radi o nasilnoj smrti i da utvrđujemo sve okolnosti zločina - potvrdio je načelnik policijske stanice u Sokobanji Bojan Milivojević.Zločin u stanu u Ulici Vojvode Mišića 57, koji se najverovatnije dogodio 30. decembra oko 20 časova, otkrile su kolege nesrećne žene.- Mila tog dana nije došla na posao na vreme, što nam je bilo čudno jer nikad nije kasnila. Sačekali smo neko vreme, a onda pokušali da je pozovemo telefonom. Pošto nije odgovarala na pozive, posumnjali smo da se možda iznenada razbolela, pa smo krenuli da vidimo šta se događa. Na pozive s ulaza nije odgovarala, pa je kolega ušao u kuću pošto su vrata bila otključana. S ulaza je video užasan prizor - kaže za Kurir jedan od kolega ubijene žene. Mila Milivojević nađena kraj stola u lokvi krvi, a policija je utvrdila da je zverski ubijena.Branila se od napadača- Masnice po telu ukazuju na činjenicu da se Mila branila od napadača, sigurno snažnije osobe, koja ju je savladala i oborila na pod. U tom položaju krvnik joj je nožem, s prednje strane, bukvalno prerezao grlo, od uha do uha. Zločinac se nije mnogo trudio da ukloni tragove zločina, ili je jednostavno pobegao u panici - kaže naš izvor iz istrage.

Nije se udavalaŽIVELA SAMAMila Milivojević je godinama živela sama. Nikad se nije udavala, a od rođaka je imala samo braću od strica. S komšijama se dobro slagala i nikad nije imala nesuglasica. Nikome nije dugovala, a da li je nekome pozajmljivala novac utvrdiće istraga.IstragaNEMA TRAGOVA PREMETAČINEPrema tragovima u dnevnoj sobi, ne bi se moglo zaključiti da je reč o slučajnom razbojniku, koji je nasumice pokušao da opljačka nesrećnu ženu.- Nema tragova premetačine po kući. Na prvi pogled nije uočljivo da nešto nedostaje, osim jedne lične torbice u kojoj je možda bilo novca. Nije bilo nasilnog ulaska u kuću, pa je moguće da je žrtva poznavala napadača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja