RADNIK ČISTOĆE POGINUO U SUDARU, VOZAČ POBEGAO! Teška nesreća u Banjaluci, vinovnik kasnije uhapšen
Foto: Dragan Kadić

RADNIK ČISTOĆE POGINUO U SUDARU, VOZAČ POBEGAO! Teška nesreća u Banjaluci, vinovnik kasnije uhapšen

Region -

Radnik banjalučkog preduzeća “Čistoća” Ranko Milošević (58) iz Banja Luke poginuo je u sudaru u centru grada, a vozač automobila koji je učestvovao u nesreći se udaljio, ali je kasnije pronađen i uhapšen, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Iz tužilaštva su naveli da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali cisterna za pranje ulica i automobil “opel korsa” kojim je upravljao Vojo Čivčić (27) iz Banja Luke.

Čivčić se potom udaljio sa mesta gde se dogodila nezgoda, ali je efikasnim radom policije pronađen i uhapšen”, navode u tužilaštvu.

Saobraćajna nesreća dogodila se 54 minuta posle ponoći u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, u neposrednoj blizini nekadašnje Fabrike duvana, piše Srna.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnoj javnog tužilašva Banjaluka zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je izdao nalog da se preduzmu sve istražne radnje kao i veštačenja na utvrđivanju okolnosti ove nezgode, a naređena je i obdukcija tela poginulog lica koja će biti obavljena u Zavoidu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Kurir.rs

Bonus video:

04:01

GRADSKI AUTOBUSI SVE ČEŠĆE VINOVNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA Damir Okanović o mogućim uzrocima nesreća u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track