IDENTIFIKOVANA ŽENA PRONAĐENA U SARAJEVU: Pozlilo joj posle svađe sa dečkom, a on je ostavio da umre
Foto: Profimedia

Užas

IDENTIFIKOVANA ŽENA PRONAĐENA U SARAJEVU: Pozlilo joj posle svađe sa dečkom, a on je ostavio da umre

Bosna i Hercegovina -

Senada Ahmetović (37) preminula je pošto joj je tokom svađe i fizičkog sukoba sa njenim momkom Fadilom Behljuljijem pozlilo. Behljulji je uhašen i predat Sudskoj policiji u Istočnom Sarajevu i upućen u zatvor.

Telo nepoznate žene, pronađeno je u ponedeljak u napuštenoj kući u sarajevskom naselju Malta. Naknadno je utvrđeno da se radi o nesrećnoj Senadi Ahmetović (37), piše Faktor.ba

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, preminula nedugo pošto se u kući u Butmirskoj ulici na broju 1, sukobila sa momkom Fadilom Behljuljijem. Istragom je, naime, utvrđeno da su kobne večeri u napuštenoj kući boravili Ahmetović, Behljulji i Suad Viteškić (38), koji je priveden na dan pronalaska Senadinog tela.

U jednom trenutku je došlo do svađe, a zatim i fizičkog sukoba između Ahmetović i Behljuljija, posle čega je njoj pozlilo. Umesto da joj pomognu, dvojica muškaraca su pobegla, ostavivši je samu u napuštenoj kući da umre. Behljulji je najverovatnije pobegao jer se bojao da će biti uhapšen, s obzirom na to da je za njim bila raspisana policijska poternica zbog neodazivanja na izdržavanje zatvorske kazne zbog razbojništva.

Zbog toga je, navodno, pre nego što je pobegao, rekao Viteškiću da on pozove Hitnu pomoć, a što je ovaj odbio, uz obrazloženje da neće da se petlja. Protiv Viteškića će, zbog toga što je propustio da reaguje biti podnesena krivična prijava za neprijavljivanje krivičnog dela i nepružanja pomoći.

Behljulji, koga je policija pronašla i uhapsila u utorak zbog nasilničkog ponašanja, juče je predat pripadnicima Sudske policije iz Istočnog Sarajeva i biće upućen na izdržavanje zatvorske kazne.

Viteškić je, posle saslušanja u policiji, pušten na slobodu, jer nije bilo zakonskog osnova za njegovo dalje zadržavanje.

U igri i droga

Veštak sudske medicine Hamza Žujo u međuvremenu je obavio obdukciju tela žene na kojem nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.

"U ovom trenutku još nije poznat neposredni uzrok smrti", kazao je Žujo, dodavši da bi više svetla na uzrok smrti trebali baciti nalazi toksikoloških i drugih analiza uzetih uzoraka.

Pretpostavlja se da je u svemu bitnu ulogu odigrala i droga, jer su svo troje aktera od ranije poznati kao uživaoci opojnih droga, a lokacija gde je pronađeno telo nesrećne žene, poznato je kao okupljalište narkomana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track