(FOTO) IZABRAO NAJČUDNIJE MESTO ZA VERIDBU! Miljan zaprosio Dajanu na pogrebnoj zabavi!
Foto: Printscreen Facebook

Nisu sujeverni

(FOTO) IZABRAO NAJČUDNIJE MESTO ZA VERIDBU! Miljan zaprosio Dajanu na pogrebnoj zabavi!

Bosna i Hercegovina -

Ljubav Zeničanke, Dajane Mijatović, radnice privatnog preduzeća za cvećarsko-pogrebne usluge Neven iz Zenice i deminera, Miljana Džide sa Pala oduševila je one koji ih poznaju.

Veridba je pala ni manje ni više nego na rođendanskoj zabavi pogrebnog preduzeća. U jednom trenutku muzika je prestala, a domaćin Dobrica Tatić pozvao radnice do podijuma. Miljan je kleknuo pred Dajanu i zaprosio je.

Pristala je i pao je poljubac, a posle toga i ples. Naravno, sve to pratile su i suze radosnice, ali i smešak na licima kolega sa posla, prijatelja, kao i partnera preduzeća Neven koji su došli iz raznih krajeva Bosne i Hercegovine do restorana Tapas da čestitaju i raduju se sa Dobricom i njegovim radnicima zbog 15 godina uspešnog rada Nevena.

Dvoje mladih u brak bi trebali uploviti u avgustu. Venčanje, kako su planirali, bit će na Palama, a nastaviće zajednički život u Zenici. Našli su i stan.

- Našu radnicu Dajanu njen dečko je odlučio zaprositi na našoj zabavi, da joj taj dan ostane u sećanju. Rekao mi je ranije za to, a ja sam mu pomogao tako što sam prekinuo program i pozvao sve da dođu do bine. Izraz njenog lica najbolje pokazuje koliko se iznenadila. Nije mogla ni naslutiti nešto takvo. Ispalo je zaista simpatično - kazao je Dobrica Tatić.

Miljan i Dajana, ispričao je, upoznali su se u Zenici pre nekoliko meseci. Miljan je deminirao teren koji je bio kontaminiran “zvončićima” iz kasetnih bombi bačenih iz aviona na početku rata na širem reonu Smetova kod Zenice.Dolazio je u crkvu i zagledao se u jednu devojku koja mu je, eto, postala verenica pre nekoliko dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track