ON JE PUCAO U SVOJU DEVOJKU: Sarajevski biznismen prijavljen zbog otmice sopstvenog sina!
Foto: Printscreen Fokus.ba

Napravio novi incident

ON JE PUCAO U SVOJU DEVOJKU: Sarajevski biznismen prijavljen zbog otmice sopstvenog sina!

Bosna i Hercegovina -

Mirza Muhović, sarajevski biznismen, prijavljen je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju zbog sumnje da je počinio krivično delo oduzimanje maloletne osobe, prenosi Faktor.ba.

Mirza je zapravo oteo svoga sina kojeg je dobio dok je bio u vezi sa pevačicom Verenom Cerovinom. Par se razišao pre godinu dana, a dete je ostalo da živi sa majkom.

Mirza se navodno nije mogao sa tim pomiriti pa je odveo svoje dete pre mesec dana u Sarajevo. Cerovina je sve odmah prijavila policiji, a Muhović se odmah našao pod istragom. Nakon provere navoda pevačice protiv njega je podnesena krivična prijava koja je prosleđena nadležnom tužilaštvu.

Muhović je inače redovno punio stupce crne hronike i to nakon što je 2012. godine u hostelu Feri na Igmanu pucao u svoju tadašnju devojku Eminu Karišik.

Za to je osuđen na pet meseci zatvora, a nakon što je priznao krivicu za počinjeno krivično delo. Zbog lepe sarajevske manekenke Muhović se znao i potući. Upravo se to dogodilo iste godine i to u Radićevoj ulici kada se Muhović obračunao sa Ensarom Zijadićem, piše Faktor.

Muhović je u javnost dospeo i pre dve godine kada je iz pištolja pucao u samom centru Sarajeva slaveći rođenje sina kojeg je sada navodno oteo.

Dodela starateljstva nad dečakom koji ima dve godine još uvek nije završena, a upravo će se danas na sarajevskom sudu održati rasprava nakon koje će sud odlučiti ko će biti staratelj dečaka.

(Faktor.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track