(VIDEO) VRATIO SE IZ HOLANDIJE U BIH DA ZAPOČNE POSAO, A SAD ODLAZI: Bakir Izetbegović nas prodaje za šaku arapskih dolara!
Foto: Avaz.ba/ F. Fočo, Foto: Avaz.ba/ F. Fočo

EMIN ČAMO ZBOG ARAPA ODUSTAO OD BIZNISA U DOMOVINI

(VIDEO) VRATIO SE IZ HOLANDIJE U BIH DA ZAPOČNE POSAO, A SAD ODLAZI: Bakir Izetbegović nas prodaje za šaku arapskih dolara!

Bosna i Hercegovina -

"Ne mogu više da se borim s vetrenjačama. Uzalud je. Pokajao sam se što sam se vratio u BiH, u svoju zemlju. Mesecima molim da komisija izađe i da zaštiti moje imanje. Neće. Eto vam Bakir (Izetbegović) i njegovi načelnici i politika SDA, pa neka sve prodaju za šaku arapskih dolara", poručio je ovo Emin Čamo, vlasnik imanja u Malešićima kod Ilijaša, kojem preti klizište.

Čamo je rekao da se iz Holandije s porodicom vratio pre tri godine. Kupio je komad zemlje u Malešićima, sagradio kuću, zasadio voćnjak, planirao da uzgaja šampinjone, ali "onda su došli Arapi".

"Posle 43 godine rada u inostranstvu, odlučio sam da napravim gljivarnik i podigao voćnjak. Ali, neki su Arapi potkopali moje imanje i nakon godinu niko ništa ne preduzima. Stoga sam odlučio sa svojom porodicom da ponovo potražim sreću na mestu gde sam proveo 43 godine".

"Kupovina zemljišta, gradnja kuće i voćnjak koštali su me blizu 100.000 maraka. I sada nikoga nije briga za to. Idem tamo gde mogu da se osećam kao građanin sveta, a ne da moja ćerka odrasta u ovoj zemlji koja najviše liči na zapad, ali divlji", poručio je Čamo.

(Kurir.rs/ Avaz.ba)

Foto: Avaz.ba/ F. Fočo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track