NAČELNIK OPŠTINE BRATUNAC NAPUŠTA SDS: Nedeljko Mlađenović posle 25 godina odlazi iz stranke
Foto: Printscreenn/Youtube

ostaje na čelu opštine

NAČELNIK OPŠTINE BRATUNAC NAPUŠTA SDS: Nedeljko Mlađenović posle 25 godina odlazi iz stranke

Bosna i Hercegovina -

Načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović objavio je da napušta članstvo u SDS-u, a time i u Opštinskom odboru i Izbornom štabu stranke u Bratuncu, i dodao da je o tome obavestio predsednika i rukovodstvo SDS-a.

Mlađenović je rekao da je 25 godina bio odan član SDS-a i pružao maksimum za njegovu afirmaciju i političke interese, ali da se to nije cenilo.

On je istakao da su ga pojedinci ponizili i pored pet pobeda na lokalnim izborima za načelnika ove opštine, kao i da su u stranci pokušali da ga omalovaže i tretiraju kao člana koji je tek pristupio stranci, što ga je, kako kaže, povredilo.

"Više nisam mogao da trpim omalovažavajući odnos i ignorisanje potreba ove opštine od rukovodstva SDS-a i poslao sam pismo kojim sam ih obavestio o svojoj odluci da napuštam članstvo u stranci", rekao je Mlađenović.

On je istakao da i dalje ostaje na mestu načelnika opštine i da mu je cilj da završi započete projekte.

"U prethodnih nekoliko godina u Bratuncu su realizovani kapitalni projekti vredni oko 100 miliona maraka sredstvima raznih donatora, opštine i uz veliku pomoć Vlade Republike Srpske. Izgledno je još nekoliko važnih projekata vrednih oko 40 miliona maraka i želim da dam doprinos njihovoj realizaciji", poručio je Mlađenović.

On je naveo da će tek da donese odluku o daljem političkom angažmanu, kao i da će uskoro da je saopšti javnosti.

Kurir.rs/Atvbl.com

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja