Najnovije vesti

DRAMA U MOSTARSKOM ZATVORU: Uzeli šipke od kreveta, pa napravili rupu u zidu da pobegnu! Kad su došli čuvari, bilo je i povređenih
Ilustracija, Foto: Profimedia

povređena dva sudska policajca

DRAMA U MOSTARSKOM ZATVORU: Uzeli šipke od kreveta, pa napravili rupu u zidu da pobegnu! Kad su došli čuvari, bilo je i povređenih

Bosna i Hercegovina

Petorica zatvorenika u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zatvora (KPZ) Mostar pokušala su u sredu uveče da pobegnu iz ćelije, ali su brzom reakcijom policije sprečeni.

U sukobu sa zatvorenicima teže su povređena dva sudska policajca, a bekstvo je sprečeno kada je policiji stiglo pojačanje.

 

Kako je potvrđeno iz Kantonalnog tužilaštva u Mostaru, zatvorenici su pokušali da probiju rupu u zidu pritvorske jedinice kako bi kroz nju pobegli.

 

Kriminalci, od kojih su četvorica iz Sarajeva, razvalili su krevete u ćeliji kako bi se domogli metalnih delova. Njima su probili rupu u zidu.

 

"Lupanje je čuo jedan od zatvorskih policajaca i krenuo je da vidi šta se dešava. Zatekao je haos, pritvorenici su u rukama imali metalne šipke, a rupa u zidu je bila veličine metar sa 70 centimetara. Malo je falilo da pobegnu iz pritvorske jedinice", kazao je izvor.

 

Direktor KPZ-a je o slučaju obavestio nadležno tužilaštvo.

 

Kurir.rs/Klix.ba
Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...