Najnovije vesti

ZNATE LI RAZLIKU IZMEĐU SIRA I DROGE? POLICIJA U TEŠNJU NE ZNA: Pretresli kuću starici i oduzeli joj domaći sir! Mislili da je SPID! (FOTO)
Foto: Printsceen

velika greška

ZNATE LI RAZLIKU IZMEĐU SIRA I DROGE? POLICIJA U TEŠNJU NE ZNA: Pretresli kuću starici i oduzeli joj domaći sir! Mislili da je SPID! (FOTO)

Bosna i Hercegovina

Jeste belo i jeste u vakumiranim kesama, ali je za razliku od droge zdravo i preporučljivo za konzumiranje, a reč je o domaćem siru. 

To međutim nije palo na pamet pripadnicima Kriminalističke policije u Tešnju. Oni su tokom pretresa jedne porodične kuće u tešanjskom selu Kraševo, starici N.B. (71) oduzeli vagu i 17 kesica vakumiranog sira.

I da stvar bude još komičnije, za oduzeti domaći sir su u zapisniku naveli da je u pitanju amfetamin spid. Vaga je bila precizna, a tu je bio i aparat za vakumiranje i hermetičko zatvaranje.

Iako zaista sir u 17 PVC vrećica hermetički upakovan može da podseća na narkotik, u frižiderima u seoskim domaćinstvima još uvek je veća verovatnoća da ćete nači sir nego ovoliku količinu droge.

Sir je bio upakovan u 17 PVC vrećica, pa je sigurno to navelo pripadnike KRIM policije da pomisle da je u pitanju narkotik.

Inače, reč je o satiričnom tekstu objavljenom na Facebook koji su preneli bosanski portali i koji je izazvao interesovanje u celom regionu.

Kurir.rs / Mojabijeljina.com

Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...