TROJE DECE OSTALO BEZ KROVA NAD GLAVOM: Buktinja uništila kuću samohranom ocu iz Bihaća!
Foto: Profimedia

požar u bihaću

TROJE DECE OSTALO BEZ KROVA NAD GLAVOM: Buktinja uništila kuću samohranom ocu iz Bihaća!

Bosna i Hercegovina -

Velika nesreća zadesila je Nermina Nuhanovića iz Bihaća, čija je kuća u naselju Nova četvrt skoro u potpunosti uništena u požaru koji je izbio tek nekoliko sati pre prelaska iz stare u novu godinu. Srećom, niko nije povrijeđen.

Nuhanović kaže da se radi o kući jednospratnici i da je požar teško oštetio krov i sve prostorije u objektu, zbog čega je sada u njemu nemoguće boraviti. Dodaje kako je vatra uništila sve u kući, odeću, obuću, pa čak i dokumenta.

foto: Profimedia

Inače, Nuhanović je samohrani otac, ima dečaka od tri godine i dve devojčice starosti osam odnosno 11 godina.

Kaže kako ga je supruga napustila pre nešto više od mesec dana i da od tada o deci brine sam.

"Te kobne noći odveo sam decu u grad, da malo prošetamo, a kada smo se vratili kuća je već bila u plamenu. Ubrzo su došli vatrogasci i uspeli da ugase požar, ali usuđujem se da kažem kako je voda uzrokovala možda još veću štetu i sada u kući ne može da se živi. Sva sreća pa nam je moj brat ponudio smeštaj, tako da sada boravimo kod njega", kazao je Nuhanović.

foto: profimedia

Ustanovljeno je da je požar izbio tako što se zapalio veš koji se nalazio neposredno uz šporet u kojem je bila naložena vatra, a potom se proširio na ostale stvari u kući.

Nuhanović kaže da nema stalno zaposlenje već povremeno obavlja građevinske poslove, a u prošlosti je često odlazio na rad u susednu Hrvatsku.

"Sezona sada miruje, posla nema, a bogami ni para. Sve što je izgorelo pobacali smo u smeće, a kako ću obnoviti kuću ni sam ne znam. Nadam se da će mi pomoći vlast i dobri ljudi", kaže očajni Nuhanović.

(Kurir.rs/Nezavisne.com, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track