PDP PREDSTAVIO PREDIZBORNI SLOGAN, A SA DRUŠTVENIH MREŽA IM PORUČILI: Već viđen 2000. godine! Mogli ste biti orginalniji
Foto: PDP

predizborna kampanja

PDP PREDSTAVIO PREDIZBORNI SLOGAN, A SA DRUŠTVENIH MREŽA IM PORUČILI: Već viđen 2000. godine! Mogli ste biti orginalniji

Bosna i Hercegovina -

„Više nas je - to je naš slogan za pobedu u Banjaluci“, rekao je predsednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka, Draško Stanivuković, predstavljajući slogan banjalučke organizacije PDP-a za predstojeće izbore.

"Ovo je naš slogan ne samo za ove izbore, nego generalno za promene koje treba da se dese“, izjavio je Stanivuković.

Međutim, odmah su reagoali na društvenim mrežama Fejsbuku i Tviteru i tvrde da je u jeku borbe protiv režima Slobodana MIloševiće 2000. godine pored slogana Otpora „Gotov je", „Puk'o je k'o zvečka" , "Narod je otpor", "Otpor, jer volim Srbiju", "Širi se", "glavni bio i "Nas je više".

"Grohotom se smejem da je neka partija prekopirala naš slogan pod kojim smo rušili Miloševića. ’Ajde što su nam ukrali slogan, nego bi bilo bi lepo da su nas bar pitali za dozvolu da ga preuzmu", jedan je od statusa.

"Nije njihov slogan. Mi smo ga smislili i s njim Slobu rušili", napisao je drugi.

"Mogli su biti orginalniji", poručila je #Biljana.

I BBC je povodom 5.oktobra podsetio u svom prilogu:

„Vreme je", glasio je još jedan izborni slogan opozicije, koja je posle godina manje ili više bezuspešnih pokušaja da glasačkim listićima pobedi Miloševića, okupila i građanske inicijative i organizacije.

I još optimističnije parole: „Gotov je", „Puk'o je k'o zvečka" i „Nas je više".

Kurir.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track