DEVOJKA TEŠKO POVREĐENA U BRČKOM: Prevezena u bolnicu u životnoj opasnosti, muškarac osumnjičen za pokušaj ubistva
Foto: Shutterstock

uhapšen

DEVOJKA TEŠKO POVREĐENA U BRČKOM: Prevezena u bolnicu u životnoj opasnosti, muškarac osumnjičen za pokušaj ubistva

Bosna i Hercegovina -

Devojka rođena u Nemačkoj, a nastanjena u brčanskom naselju Gornji Rahić teško je povređena u pucnjavi koja se dogodila noćas u tom mestu. Muškarac osumnjičen za pokušaj ubistva je uhapšen.

Kako su naveli iz Policije Brčko distrikta, njima je noćas u 2:15 sati iz Službe hitne medicinske pomoći prijavljeno da je ženska osoba u mestu Gornji Rahić ranjena iz vatrenog oružja i da su uputili sanitetsko vozilo.

"Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na mesto događaja i preduzeli sve mere i radnje iz svoje nadležnosti te utvrdili da je reč o Š.R. rođenoj 1993. godine u Nemačkoj, nastanjena u naselju Prutače, Gornji Rahić, a koja je nakon pregleda u Zdravstvenom centru Brčko, zbog težine povreda upućena u UKC Tuzla i životno je ugrožena", kazali su iz brčanske policije.

Na mestu događaja je izvršen uviđaj, a po naredbi Osnovnog suda Brčko distrikta izvršeni su pretresi dva stambena objekta te je izvršen pregled šireg lica mesta kojom prilikom su pronađeni i izuzeti tragovi bitni za krivični postupak.

"Tokom provođenja istražnih radnji utvrđen je osnov sumnje da je ovo krivično djelo izvršio H.O. rođen 1989. godine u Bijeljini, nastanjen u naselju Prutače. H.O. je zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju lišen slobode", dodali su iz policije.

H. O. će uz izveštaj biti predat u dalju nadležnost Tužilaštvu Brčko distrikta.

(Kurir.rs/Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track