OGLASIO SE OTAC TINEJDŽERA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO SAŠE IZ DOBOJA: Mali imao dnevnicu 100 €, nije ovo zbog para, ta ga je smotala
Foto: Instagram/ttamaricaa9, Facebook/Atv Banja Luka, Facebook

novi detalji

OGLASIO SE OTAC TINEJDŽERA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO SAŠE IZ DOBOJA: Mali imao dnevnicu 100 €, nije ovo zbog para, ta ga je smotala

Bosna i Hercegovina -

Tinejdžer D.L. (19), koji se sumnjiči da je sa A.K. (32) ubio njenog supruga Sašu K. u Doboju, najmlađi je u porodici sa četvoro dece.

Otac osumnjičenog tinejdžera, vidno potresen i u suzama, molio je da ne snimaju ni njega ni kuću. Ne želi ni ime da mu se pomene i ne zna kako da prihvati zlo koje se nadvilo nad njegovom porodicom.

- Ja sam u šoku! Ne znam šta se dogodilo, kako se dogodilo, ništa mi nije jasno - govori očiju punih suza, premeštajući se sa noge na nogu, odmahujući glavom.

Navodi da mu sin nije bio kod kuće kad je policija došla.

- To veče kad nam je došla policija na kuću nije bio tu. Rekli su mi da ga traže, ali ne i zašto. Pozvao sam ga i rekao sam mu da ga policija traži i da se odmah javi da vidi šta je - priča otac i dodaje da nije ni slutio da njegovog sina polici traži zbog ubistva.

Dražen Lazarević, Saša Kulišić
foto: Facebook

Zna za šta se sve tereti njegov sin. Pokušava da shvati kako je tako nešto moglo da se dogodi. Vidno potresen govori i da je težak dijabetičar i da ne zna kako će da preživi i kako će da opstane u kraju nakon svega ovoga.

- Ne smem iz kuće da izađem i da siđem do Doboja… Hteo sam da idem da izjavim saučešće, ali mi nije dobro. On mi je najmlađe dete. Imam još tri ćerke - govori u suzama otac osumnjičenog tinejdžera.

Tvrdi da mu je u životu sve dao i da je i njegov sin dobro zarađivao. Navodi da priče da je Saša ubijen iz koristoljublja ne piju vodu.

- Mali je radio u Sloveniji, radio je u Nemačkoj, imao je odlične pare. Došao je pre nekih deset dana iz Nemačke, radio je kao varilac i monter, imao je satnicu 100 evra... Ovo nije nikako moglo biti zbog para. Ta ga je sigurno smotala - govori plačnim glasom otac osumnjičenog tinejdžera za Telegraf.

Ponavlja u dahu da je njegov sin dobro dete i da je uvek bio vredan i radan.

Za nekoliko minuta, koliko je razgovarao sa novinarima, bio je na ivici da počne da jeca. Premeštao se sa noge na nogu.

- Kako da odem da im izjavim saučešće? Kako? Više ne smem ni u selo da idem, a kamoli u Doboj... Dođe mi da sve prodam i odem bilo gde - kaže otac dok odmahuje glavom suznih očiju.

Saša K, podsetimo, ubijen je 30. januara.

Njegovo telo pronađeno je u utorak poslepodne u šumi u blizini izletišta Preslica. Ruke i noge su mu bile vezane, a oči i usta zalepljeni selotejp trakom.

Saša je prema informacijama iz istrage izvučen nešto iza ponoći iz svog kreveta. Veruje se da je njegova supruga sa navodnim ljubavnikom kobne noći upala u sobu gde je spavao i da su ga udarali nakon čega su ga vezali i spakovali u gepek iznajmljenog automobila, a potom su sa dva vozila otišli u šumu.

Tamo mu je, kako se sumnja, supruga zadala tri uboda nožem ispod rebara nakon čega je Saša preminuo. Čekaju se nalazi obdukcije, ali i toksikološki nalazi pošto se sumnja da je Saša izvesno vreme bio "omamljivan" tako što su mu stavljani lekovi u piće.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

03:01

DOKTORU IZ SREMSKE MITROVICE PRETI VEĆA KAZNA ZATVORA NEGO ZA UBISTVO! Advokat: Ako sud kaže da je kriv, ROBIJA ĆE BITI STROŽIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track