"REPUBLIKA SRPSKA JE NAJVEĆI USPEH SRPSKOG NARODA": Dodik se oglasio na društvenim mrežama, a onda je poslao JAKU PORUKU opoziciji
Foto: screenshot Pink tv

direktno

"REPUBLIKA SRPSKA JE NAJVEĆI USPEH SRPSKOG NARODA": Dodik se oglasio na društvenim mrežama, a onda je poslao JAKU PORUKU opoziciji

Bosna i Hercegovina -

Republika Srpska je najveći uspeh srpskog naroda u poslednjih 40 godina, rekao je predsednik Srpske Milorad Dodik.

"Najveći deo njene istorije ona za mene glasa da je vodim. To je zato što ljudi znaju da sam spreman da trpim i sankcije, i pritiske, i pretnje i da nikada i ni po koju cenu neću odustati od svetinje srpskog nacionalnog interesa" naše Republike Srpske" poručio je Dodik u objavi na Iksu.

Kritikovao je opoziciju.

"Neke stvari se prosto nikada ne menjaju. Sunce izlazi na istoku, Zemlja se okreće oko Sunca, gubitnici iz opozicije mrze mene i sve što radim. I možda se nekada dese čuda, Borac osvoji Ligu šampiona, BiH pobedi na Evroviziji, ali njihova mržnja ostaće trajna" rekao je Dodik.

Istakao je da mrzeti Milorada Dodika nije politika.

"To je odraz frustracije činjenicom da vas pobeđujem toliko dugo. Dame i gospodo iz opozicije, nijednim zakonom koji SNSD usvoji Republika Srpska ne slabi, nego jača. Da nije tako, ne bi bilo tako glasno vaše ćutanje kada Šmit nasrće na nas i mene lično ili sramotni vaši zahtevi i očekivanja od stranaca da vas dovedu na vlast kada to već neće srpski narod na izborima" naveo je Dodik.

Poslednji motiv za izlive mržnje i demonstraciju neznanja je usvajanje Zakona o sprečavanju sukoba interesa u institucijama BiH.

"Moram priznati, uspeli su uspostaviti jasnu disproporciju - što je njihova mržnja veća, broj osvojenih glasova je manji. Kako i gde ovi nesrećnici u njemu vide prenos nadležnosti, Bog će ga znati. Za mene kao političara je dobra okolnost kad imam opoziciju kakvu imam. Međusobno posvađana i bez ikakvog plana i programa, osim mržnje prema meni, ne predstavlja nikakav izazov u političkoj areni" naveo je Dodik.

Kaže da mnogi političari koji ne misle o svom narodu i nemaju viziju dalju od mandata bili bi zadovoljni zbog toga.

"Ovako, delim razočaranje velikog broja Srba u Republici Srpskoj zbog toga na šta nam liči opozicija" zaključio je Dodik.

(Kurir.rs/RTRS/Preneo: A.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track