SKANDAL NA CETINJU: Brat pretukao sestru i pretio pištoljem, a policija ga saslušala i pustila kući!
Foto: Dragan Kadić/Ilustracija

batine zbog imovine

SKANDAL NA CETINJU: Brat pretukao sestru i pretio pištoljem, a policija ga saslušala i pustila kući!

Crna Gora -

Beograđanka Milena Perošević podnela je krivičnu prijavu protiv brata od strica Milana Gledića sa Cetinja, jer je, kako je tvrdi, pretukao

U ponedjeljak oko 19.30 sati, dok je Milena sa decom bila u kući njenog pokojnog oca Branka, Gledić je uskočio kroz otvoren prozor i počeo da je udara pesnicama po glavi i telu.

„Od udaraca sam pala na pod, i osetila jak bol u glavi. Iako sam bila na podu, on je nastavio da me udara po glavi i telu. U jednom trenutku je prestao i samo izašao kroz prozor kroz koji je i ušao“, ispričala je za Pobjedu Peroševićeva.

Nakon toga Milena je pozvala sestru Dragicu Kadiju, i zajedno su otišle u policiju, gde je Milena podnela prijavu, zbog povreda je završila na Hirurškom odjeljenju cetinjske bolnice. U lekarskom izveštaju se navodi da je Milena zadobila teške telesne povrede i da je neophodno uraditi RTG glave i leve šake.

Ona je ispričala da je sa bratom od strica godinama u lošim odnosima zbog imovine.

„Naše kuće se nalaze u istom dvorištu. Ja živim u Beogradu, ali svakog leta sa decom dolazim u kuću koja je pripadala mom ocu i u kojoj sam odrasla. Nakon što me brat od strica pretukao, kada smo sestra i ja izlazile iz kuće videla sam Milana kako sedi ispred svoje kuće, držeći pištolj u krilu. On je samo saslušan u policiji“, ispričala je Perošević.

(Pobjeda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track