UHVAĆEN U ZASEDI: Albanac švercovao džak marihuane u Crnu Goru!
Foto: MUP/Ilustracija

Na vreme zaustavljen

UHVAĆEN U ZASEDI: Albanac švercovao džak marihuane u Crnu Goru!

Crna Gora -

Policija je juče u mestu Vusanje u opštini Gusinje uhapsila albanskog državljanina Lutrima Brakaja koji je, kako se sumnja, neposredno pre toga iz Albanije na teritoriju Crne Gore prokrijumčario džak sa oko 11 kilograma skanka.

Brakaj je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Policija je juče oko 15.30 časova, postavila zasedu u mestu Vusanje, a ubrzo nakon toga primećeno je lice koje se kretalo makadamskim putem noseći prteni džak.

F.B. (22) iz mesta Kernaje u Albaniji je zaustavljeno i kontrolisano. U džaku je pronađena pvc kesa sa sadržajem suve biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine 10.770 grama.

"F.B. je uhapšen, a o događaju je obavešten državni tužilac u Višem džavnom tužilaštvu u Bijelom Polju. Sumnja da je F.B. prokrijumčario skank u Crnu Goru radi dalje prodaje", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Skank je upućen Forenzičkom centru radi veštačenja.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track