(FOTO) CRNOGORSKA POLICIJA ZAPLENILA 60 KILOGRAMA MARIHUANE: Kad su videli policajce, bacili džakove s leđa i pobegli glavom bez obzira
Foto: Uprava policije u Tuzi

na granici sa albanijom

(FOTO) CRNOGORSKA POLICIJA ZAPLENILA 60 KILOGRAMA MARIHUANE: Kad su videli policajce, bacili džakove s leđa i pobegli glavom bez obzira

Crna Gora -

Granična policija u Tuzi danas je na pešačkoj stazi koja vodi iz Albanije preko granične linije u Crnu Goru, pronašli odbačena tri džaka u kojima se nalazilo oko 60 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da policajci u saradnji sa kolegama iz Albanije, intenzivno rade na identifikaciji i pronalasku osoba koje su bacile drogu.

"Službenici OGB Tuzi su danas oko 9,10 časova, vršeći poslove obezbeđenja državne granice, a postupajući po operativnim saznanjima, u dolini Greče – Kučka Korita, na pešačkoj stazi koja vodi iz Albanije preko granične linije u

Crnu Goru, primietili tri nepoznata lica koja su na leđima nosila džakove i kretala se u njihovom pravcu. Zbog konfiguracije terena i nemogućnosti skrivanja policajaca, lica su ih primijetila, odbacila džakove i dala se u bekstvo u pravcu Albanije. Službenici SGP su o događaju obaviestili službenike granične policije Albanije", navodi se u saopštenju Uprave policije.

foto: Uprava policije u Tuzi

U saopštenju se dodaje da su pregledom lica mesta policajci pronašli tri veća džaka biele boje u kojima se nalazilo oko 60 kilograma biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

"Opojna droga je predata službenicima Odseka za borbu protiv droga na dalje postupanje. Droga će biti upućena u Forenzički centar radi veštačenja. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se preduzmu sve mere i radnje u cilju identifikacije i pronalaženja počinilaca krivičnog dela. Nastavljaju se dalje mere i radnje u saradnji sa službenicima granične policije Albanije u cilju identifikacije počinilaca ovoga krivičnog dela", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Uprava policije u Tuzi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track