MILAČIĆ POCEPAO ZAKON O GEJ BRAKOVIMA: Još jednom ste krenuli u rušenje Crne Gore! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

NE PRIZNAJE VLADINU ODLUKU

MILAČIĆ POCEPAO ZAKON O GEJ BRAKOVIMA: Još jednom ste krenuli u rušenje Crne Gore! (VIDEO)

Crna Gora -

Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić reagovao je na usvojeni Zakon o partnerstvu osoba istog pola. Kako je rekao, usvojen je Zakon o istopolnom partnerstvu i time se još jednom krenulo u rušenje Crne Gore.

"Nakon što ste usvojili protivustavni Zakon o slobodi veroispovesti kojim želite da nam otimate istoriju o kojoj svedoče još samo pravoslavne svetinje, jer sve ste drugo rasprodali, sve ste drugo porušili, pa podigli zdanja svoje ništavnosti, sada ste usvojili zakon kojim u ništavilo želite da utopite Pravoslavnu porodicu, ali i više od toga. Vi u ništavilo utapate i muslimansku i katoličku porodicu, a pre toga rasturate svoje porodice.

Vi, DPS ništavni i vaši sateliti u ovom naumu, ovim zakonom pokušavate homoseksualnima da dopišete pravo da budu ravnopravni u nečemu što im ni po prirodi, ni po Bogu ne pripada: pravo da ih tako ne-reproduktivne, tretiramo kao porodice i nazivamo porodicama. A porodice nisu, niti će ikada biti. Ovim zakonom vi kodifikujete antiporodicu, antiporađanje, antirađanje.

Šta se to može voleti u istom, u vezama zasnovanim na narcističkom egoizmu, nastale kao plod zavisnosti od narcističkog dvojnika, nastale pogrešnim vaspitanjem i društvenim degradiranjem ljubavi, jer u homoseksualizmu kao antitezi onoga što nam je Jevanđeljem zaveštano, ni ratoborni LGBT u tom drugom ne mogu pronaći ličnost dostojnu požrtvovane i nesebične ljubavi.

Takvu ličnost pronalazite samo vi, podržavaoci i rušioci čovečjeg sutra, DPS kvazi-građanski nastrojeni, pa i vi NVO stranim novcem plaćeni da promovišete sunovrat naroda, da homoseksualne osobe vežete u celinu ničeg, nazivajući njihovo vezivanje i našu osudu vašom pobedom. Umesto da im pomognete, vi ih zakonom javno žigošete, vi ih zloupotrebljavate za vaše projekte, najpokvarenije ovladavajući njihovom nemoći. Nad čijom sutrašnjicom vi danas likujete?

I kako će vas osuđivati vaša deca, vas koji ste glasali ovaj zakon, jer dok slavite promociju ništavila, neku vašu nedobijenu pobedu nad ljubavlju i tradicijom, dok zakonom, u ime sveta, dopisujete ono čega se i sami najdublje gnušate, dok porodicom nazivate najcrnju parodiju i tragediju braka kao supružničkog sjedinjavanja u jedno telo, dobro otvorite oči jer će se stranice ovog zakona ispisivati upravo u vašim porodicama.

Nije problem u homoseksualcima, problem je u homoseksualnoj ideologiji. Svaki čovek u ovoj zemlji mora biti Ustavom zaštićen, ali popločavati put anti-civilizacijskoj ideologiji je duboko anti-civilizacijski čin. Sistemski ugrađivati u biće Crne Gore homoseksualnu kvazi-porodicu kao jednakost istinskoj i iskonskoj porodici je anti-državna i anti-porodična politika.

Nikada istopolni nesklad neće biti uzor našoj deci. Zagledani u ljubav svojih roditelja, oca i majke, nikada, ni sa hiljadu ovakvih zakona nećete narušiti civilizacijski sklad temelja koji je stvorio civilizaciju. I uzalud se penjete stepenicama sunovrata, pokušavajući da dosegnete onaj stepenik pakla na kom će razjareni LGBT pokret potpomognut nazovi građanski, dominantno stranim plaćenicima, tražiti ono što im priroda ne da, da im pripadnu deca.

Ovim zakonom nišanite najveću svetinju civilizacije - decu. Ovim zakonom stvarate preduslove da sutra takozvani istopolni partneri usvajaju decu. Đukanoviću i Markoviću i vaši strani mentori, ova zemlja nikada neće prihvatiti takvu društvenu patologiju i temeljno uništavanje našeg bića. Naše biće su naša deca, sva naša deca, rođena i ona koja će se tek roditi, i vašim prstom ništavila, nećete ih dotaći.

Što se tiče Prave Crne Gore ovaj zakon u budućnosti, zbog sve naše dece, proći će ovako, pocepan", rekao je Milačić.

Kurir.rs/Prava Crna Gora Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track