Najnovije vesti

MUSLIMANSKA GRAĐANSKA INICIJATIVA PODRŽALA KOALICIJU ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA: Marko Kovačević će voditi računa o boljem životu
Foto: Printscreen Youtube

Lolakni izbori

MUSLIMANSKA GRAĐANSKA INICIJATIVA PODRŽALA KOALICIJU ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA: Marko Kovačević će voditi računa o boljem životu

Crna Gora
16:32h

Kao predstavnici našeg naroda i osnivači Muslimanske građanske inicijative, prepoznali smo u pozivu na dijalog lidera Demokratskog fronta sa manjinskim zajednicama priliku da prevaziđemo sve probleme iz prošlosti koje tište nacije kojima pripadamo.

Predugo smo u Crnoj Gori imali međusobno nerazumevanje i mržnje koji su nas vukli u regresiju, a ne u bolju budućnost za nas i našu decu. Crna Gora mora postati zemlja koja uvažava sve razlike i konfesije i da nikada više ne dozvoli da bilo koji narod bude narod drugog reda.

Taj poziv koji je došao nakon izbora 30. avgusta predstavlja odličnu priliku da građani Crne Gore više ne brinu da li će biti diskriminisani ako klanjaju ili ako se krste, ako idu u džamiju ili crkvu, a odlično znamo da je bivša vlast upravo na tome delila stanovništvo Crne Gore.

Za nas je inicijativa Demokratskog fronta predstavljala iskrenu nameru na putu ka rešenju svih nesporazuma. To nije važno samo zbog samih međuljudskih odnosa, nego i zbog ekonomskog i socijalnog napretka.

Kao mladi intelektualci, znamo da je to najbolji izbor jer želimo da živimo u zemlji i da stvaramo zajedno sa drugima, bez straha za bolje sutra. U takvoj Crnoj Gori će biti mjesta za sve, što će donijeti bolji standard i privredni razvoj.

Zato smo odlučili da podržimo koaliciju ‘Za budućnost Nikšića’ i njenog nosioca liste, Marka Kovačevića, koji će sigurno voditi računa da obezbedi bolji život svih Nikšićana, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost.”

Kurir.rs/Borba.me

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...