MILOV DPS NEĆE DA PRIZNA PORAZ U NIKŠIĆU: Nadaju se da će formirati koaliciju
Foto: Printscreen YouTube

Oglasili se

MILOV DPS NEĆE DA PRIZNA PORAZ U NIKŠIĆU: Nadaju se da će formirati koaliciju

Crna Gora -

Milov DPS izgubio je izbore u Nikšiću, u čijoj će skupštini biti u manjini, ali članovi ove partije izbegli su da priznaju poraz.

Dr Sanja Damjanović, nosilac liste Evropskog tima za Nikšić, smatra da je njena frakcija odnela pobedu na izborima u Nikšiću, i to "ubedljivu".

- Ostvarili smo ubedljivu pobedu osvojili smo preko 40 odsto, pokazali smo dominantnost jer je evropski put jedini put razvoja i prosperiteta. Ovo nije dovoljno da sami formiramo vlast. U svakom normalnom društvu bi našli partnera i uspeli da sprovedemo naš superiorni program, nadam se da ćemo realizovati koaliciju - rekla je Damjanović, ne navodeći sa kim bi mogli zajedno da formiraju vlast, ali je ponovila da se nada da će "naći i formirati koaliciju".

- Ako ne sutra, onda će to sutra doći uskoro. Bila mi je čast što sam bila na čelo Evropskog tima za Nikšić... - kazala je Damjanović.

Kazala je da će joj biti žao "ako sutra ne uspijemo da realizujemo naš program".

- Ubeđen sam da je naš program mogao da dovede Nikšić na skali evropskog grada. Gde god se nalazila uvek ću biti za naš Nikšić i Crnu Goru - rekla je Damjanović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track