BERANE NEĆE ZABORAVITI VELIKOG ČOVEKA! Apel da se pomogne porodici Njegoša Milanovića, mučki ubijenog oca petoro dece!
Foto: Printscreen/Facebook

APEL

BERANE NEĆE ZABORAVITI VELIKOG ČOVEKA! Apel da se pomogne porodici Njegoša Milanovića, mučki ubijenog oca petoro dece!

Crna Gora -

Njegoš Milanović (40), podlegao je povredama koje je u sredu uveče zadobio u jednoj kafani u prigradskom naselju Budimlja u Beranama, iza sebe je ostavio trudnu suprugu Marinu i petoro maloletne dece, a zbog izuzetno teške situacije u kojoj se našla njegova porodica grupa građana iz Berana uputila je apel svima koji mogu novčano da pomognu ovoj porodici koja je, kako kažu, Njegoševim odlaskom ostala bez ikakvih prihoda.

- Njegova porodica, supruga Marina i petoro maloletne dece, ostali su bez ikakvih prihoda smrću vrednog supruga i oca, koji je izdržavao porodicu izvodeći građevinskim mašinama razne radove. On je sekao i drva, sušio meso i prodavao ga na pijaci u Beranama… Tim povodom vas molimo da finansijskom podrškom date svoj doprinos, kako bismo u ovim teškim trenucima pomogli porodici Milanović - stoji u apelu, prenosi portal beraneonline.me.

Kako je navedeno, sredstva za pomoć porodici Milanović se uplaćuju na žiro račun brata preminulog Njegoša - Milutin Milanović, broj računa 535-0400200750312-64, Prva banka.

Njegoš Milanović
foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, Njegoš Milanović je ranjen u tuči više osoba u kojoj nije učestvovao. Uboden je tri puta nožem, u kuk, leđa i grudi, posle čega je hitno prevezen u Urgentni centar bolnice u Beranama, gde mu je konstatovana smrt.

Njegovi sugrađani su šokirani Njegoševom smrću, za koga, inače, imaju samo reči hvale. Kako kažu oni koji su ga poznavali, danonoćno je radio da prehrani porodicu, radio je između ostalog i na pijaci gde je imao tezgu, a neretko je i komšijama pomagao u radovima. Osim toga, u svakom trenutku je bio spreman da pomogne svojim sugrađanima tako što se "borio protiv nerazumnih akcija bivše vlasti u Crnoj Gori".

(Kurir.rs/ Beraneonline.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track