BARANINA POKUŠALI DA PREVARE SLIČNIM PSOM: Dao ga je na čuvanje, a posle dva dana je usledilo iznenađenje!
Foto: Printscreen/Instagram

srećan kraj

BARANINA POKUŠALI DA PREVARE SLIČNIM PSOM: Dao ga je na čuvanje, a posle dva dana je usledilo iznenađenje!

Crna Gora -

Mladić iz Bara, Filip David Bulatović, njegov pas, labradorka po imenu Ajs i još jedan pas, Nera, postali su pravi hit na društvenim mrežama, nakon što je mladić koji je čuvao Filipovog psa, umesto Ajs, vlasnicima doneo Neru.

Sve je počelo kada je Filip angažovao momka po imenu Mirko da mu pričuva psa. Međutim, u toku dva dana, Mirko je izgubio psa, a Filipu vratio drugog koji je neverovatno ličio na Ajs. Potraga za voljenim ljubimcem, trajala je oko šest dana.

"Nestala labradorka u Šušnju/Baru, odaziva se na ime Ajs", stajalo je u prvoj Instagram objavi Bulatovića, dok je u ostaim objavama objasnio kako je do toga došlo.

blockquote class="instagram-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/CcvU1MWII5u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

Naime, umesto Ajs, Mirko je doveo kod Filipa Neru, koja je podsećala na njegovod psa, ali je na šapi imala pet prstiju.

"Ukratko... Ajs je data jednom idiotu Mirku na čuvanje i odveo ju je u Bar/Šušanj. U periodu od subote do ponedeljka je izgubio i čovek je doveo drugog psa, koji očigledno nije bio moj pas iako je bilo sličnosti. Taklo da molim za pomoć ko god može.", napisao je on.

Uskoro je njegov post postao viralan, a Filip je nastavio da kroz storije na Instagramu apeluje na sve da mu pomognu u potrazi.

"Pas kojeg je doveo prilično podseća na Ajs. Moguće da je zamenjen sa nekim sličnim vlasničkim psom iz Šušnja", napisao je u jednoj, dok je u drugoj naveo glavnu razliku između Ajs i psa koji je završio kod njega.

Na svu sreću, potraga je urodila plodom i Ajs je danas pronađena zaslugom dobrih ljudi. Takođe, istim putem, Filip je saznao i ime psa koji je slučajno završio kod njega, te su na kraju dana, svi bili srećni i zadovoljni. Kako se ispotavilo, keruša koja je bila ista kao Ajs, zove se Nera i svom domu će se vratiti danas u toku dana.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track