NAJVEĆA TAJNA CG PRIMORJA Svi pretražuju KRISTALNU PLAŽU, ni svi lokalci ne znaju kako do nje, EVO ZAŠTO JE SPEKTAKULARNA! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

PRELEPO, ZAR NE?

NAJVEĆA TAJNA CG PRIMORJA Svi pretražuju KRISTALNU PLAŽU, ni svi lokalci ne znaju kako do nje, EVO ZAŠTO JE SPEKTAKULARNA! (VIDEO)

Crna Gora -

Malo koji gradovi na crnogorskom primorju mogu da se pohvali plažama koje su gotovo pa nepoznate i lokalnom stanovništvu, a ujedno i potpuno otkriće za turiste.

Takva jedna nalazi se između Bara i Ulcinja. Kada izađete iz centra Bara i krenete putem ka Ulcinju, probudite u sebi avanturistu.

Jer ovim magistralnim putem bukvalno se nižu plaže i uvalice i teško je odlučiti koja je najljepša.

Ipak, plaža o kojoj pričamo je najmanje poznata i pomalo nepristupačna sa kopna.

Neverovatnog imena koje govori sve – Kristalna plaža.

Ne moramo posebno opisivati kakva je ovde voda. Slike su kristalno jasne.

Nalazi se nadomak nešto poznatije Hladne uvale, između Bara i Ulcinja, u blizini Kruča. Tačno preko puta nje je ostrvo Stari Ulcinj.

Skreće se sa magistrale ka Hladnoj uvali, ali umesto da vozite dolje, prema plaži, treba pratiti put levo koji vodi preko brda. Asfalt se završava kod jedne velike, uređene vile u čijoj blizini možete ostaviti auto. Idite do kraja ulice, pored vile i uočićete put koji kroz šumu vodi do plaže. Staza je strma i budite oprezni, posebno ako idete sa djecom i nosite puno stvari.

Ukoliko ste u mogućnosti, lakše ćete do plaže doći vodenim putem. Možete i iznajmiti kajak u Hladnoj uvali i tako doći do ove plaže.

Kurir.rs/Share Montenegro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track