KAKAV OBRT! Čoveka koji muslimanki nije dao da se kupa obučena pokušali da povežu sa "litijašima", kad ono - MILOV ČOVEK!
Foto: Printscreen Facebook

KAKAV OBRT! Čoveka koji muslimanki nije dao da se kupa obučena pokušali da povežu sa "litijašima", kad ono - MILOV ČOVEK!

Crna Gora -

Defintivno, DPS nije što je nikada bio kada im se desi da dižu graju, taguju ambasade oko skandala za koji se ispostavi da ga je izazvao njihov član, konstatovao je filozof Stefan Đukić na Tviteru.

– Nekad su vala znali cijelo članstvo – naveo je on.

Podsetimo, DPS-ovi funkcioneri i reis Islamske zajednice Rifat Fejzić digli su hajku nakon što je zakupac plaže Rocky beach u Utjehi u Baru, Dragan Đurović, oterao porodicu Agović sa plaže zbog maloletne devojke koja nosi burkini.

Oni su brže – bolje za nemili incident optužili političke subjekte koji su 30. avgusta 2020. razvlastili DPS i njegove satelite, odnosno "litijaše", kako su ih posprdno nazivali.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je Đurović simpatizer i član DPS-a i aktivni učesnik komitskih protesta na kojima su Montenegrini i muslimani – Bošnjaci „branili dostojanstvo“ Crne Gore.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track