HAOS! DRITAN ABAZOVIĆ EVAKUISAN IZ DISKOTEKE U BUDVI! KURIR SAZNAJE: Obezbeđenje premijera bacilo SUZAVAC, nastala opšta tuča!
Foto: EPA/Georgi Licovski, Shutterstock

EKSKLUZIVNO!

HAOS! DRITAN ABAZOVIĆ EVAKUISAN IZ DISKOTEKE U BUDVI! KURIR SAZNAJE: Obezbeđenje premijera bacilo SUZAVAC, nastala opšta tuča!

Crna Gora -

Dritan Abazović, premijer tehničke Vlade Crne Gore, večeras je hitno evakuisan iz poznate diskoteke u Budvi, ekskluzivno saznaje Kurir!

Naš odlično obavešteni izvor navodi da je do meteža, haosa i tuče u neposrednoj blizini Abazovića došlo tokom nastupa Dina Merlina i diskoteci Top Hil, koja se nalazi na vrhu Topliša u Budvi.

- Dritan je bio na nastupu Merlina, kada je došlo do tuče. Jedan od učesnika u sukobu Izneo je salvu uvreda, a nije jasno da je direktno rekao Abazoviću, koji je bio tik uz njih - navodi reporter Kurira sa lica mesta.

Došlo je do haosa i meteža. Obezbeđenje tehničkog premijera je munjevito reagovalo, dodaje naš reporter.

Bačen je suzavac, a Abazović je evakuisan. On je, kako saznajemo dobro i nije povređen. U toku je istraga lokalne policije koja preduzima sve mere na identifikaciji i procesuiranju učesnika napada!

Crnogorska policija tvrdi da Abazović nije bio na meti i da mu bezbednost nije bila ugrožena.

"U času kada je premijer Dritan Abazović dva i po sata iza ponoći napuštao budvansku diskoteku "Top Hil", došlo je do tuče dve grupe mladića, ali to nije imalo nikakve veze sa premijerom i njegovim obezbeđenjem, niti je on u bilo kom momentu bio ugrožen", saopšteno je iz policije Crne Gore.

"Incident nema nikakve veze sa predsednikom Vlade, niti je na bilo koji način njegova bezbednost bila ugrožena. Suzavac je iskorišćen da bi se suzbio sukob dve grupe mladića, ali to nema nikakve veze sa premijerom, njegovim kretanjem ili članovima njegovog obezbeđenja", tvrdi policija u saopštenju povodom informacija Kurira.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track