"MOJ BRAT NIJE AKTER TUČE, NITI POTEZANJA VATRENOG ORUŽJA": Milan Knežević traži od nadležnih da sprovedu punu istragu
Foto: R.R./ATAImages

REAKCIJA NA INFORMACIJU iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) Podgorica

"MOJ BRAT NIJE AKTER TUČE, NITI POTEZANJA VATRENOG ORUŽJA": Milan Knežević traži od nadležnih da sprovedu punu istragu

Crna Gora -

Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije (DNP), kazao je da njegov brat Mirko nije akter nikakve tuče niti potezanja vatrenog oružja.

Vijesti su ranije danas objavile da je Mirko Knežević uhapšen zbog sumnje da je napao policajca na dužnosti Jovana Mugošu. To je Vijestima potvrđeno nezvanično iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) Podgorica.

- Mirko Knežević, moj rođeni brat, nakon saslušanja u ODT pušten je na slobodu, nije akter nikakve tuče, niti potezanja vatrenog oružja. Tužilaštvo ga tereti zbog verbalnog incidenta sa pripadnikom UP koji je bio u civilu i koji ga je legitimisao - naveo je Knežević u saopštenju.

On je pozvao nadležne da sprovedu punu istragu u cilju utvrđivanja istine.

- I da ukoliko se utvrdi da je moj brat počinio bilo kakvo krivično delo za isto i odgovara u skladu sa KZ Crne Gore, iako u svom dosadašnjem životu ni prekršajno nije bio kažnjen. Takođe, očekujem da ukoliko se u ovom slučaju utvrdi da su pojedini pripadnici UP prekoračili svoja ovlašćenja i zloupotrebili službeni položaj budu na isti način tretirani od nadležnih organa - zaključio je on.

(Kurir.rs/Vijesti/Preneo: N. V.)

Bonus video:

01:19

GRAĐANI OKREĆU GLAVU I NE ŽELE DA POMOGNU SLUŽBENIM LICIMA Advokat za Kurir o povredi policajca: Prošle godine ih je bilo 111!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track