Najnovije vesti

(KURIR TV) DIREKTOR HRT POJMA NEMA: Prvi put od Kurira čujem da nije bilo prenosa dodele medalja!
Foto: Printskrin Yt

Neobavešten

(KURIR TV) DIREKTOR HRT POJMA NEMA: Prvi put od Kurira čujem da nije bilo prenosa dodele medalja!

Hrvatska
Ja ću sad zatražiti da mi neko podnese nekakav izveštaj, kaže Goran Radman za Kurir

BEOGRAD/ZAGREB - Pisanje Kurira o tome da je hrvatska državna televizija, HRT, prekinula uživo prenos sa svetskog šampionata u vaterpolu u ruskom gradu Kazanju pre ceremonije dodele medalja najverovatnije zato da ne bi emitovala himnu Srbije, opet je uzburkalo region i hrvatski Večernji list ga je ponovo preneo pod spektakularnim naslovom "Sramota, ponizili su Hrvatsku samo da ne bismo čuli himnu Srbije", a direktor HRT Goran Radman kaže da nema pojma o tome i da prvi put od novinarke Kurira čuje za to!

"Ja vam, nažalost, ne mogu dati izjavu jer ja to nisam video niti učestvovao na bilo koji način", rekao je Radman novinarki kurira.

&feature=youtu.be

"Prva informacija je ova što mi sad govorite", kazao je, a na njeno insistiranje da prokomentariše jer su Večernji list i drugi hrvatski mediji objavili da je sramota što HRT nije prikazao dodelu medalja vaterpolistima samo da hrvatska javnost ne bi slušala srpsku himnu, on kaže:

"Pošto mi vi sad dajete informaciju, ja ću sad zatražiti da mi neko podnese nekakav izveštaj. Kao što znate, ja nemam programska ovlašćenja niti pravo da odlučujem o progamu. Tražiću od urednika izveštaj", rekao je Radman.

Između ostalog je dodao da će tražiti odgovornost, ali se ogradio da je to posao urednika, a ne direktora javnog servisa.

Večernji list i drugi hrvatski mediji preneli su pisanje Kurira, ali direktor HRT pojma nema o tome
Večernji list i drugi hrvatski mediji preneli su pisanje Kurira, ali direktor HRT pojma nema o tome

(Sandra Mališić/EPK)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...