TRAGEDIJA U OSJEKU: Dečak pao u kantu vode i utopio se
Foto: Profimedia

Nesrećan slučaj

TRAGEDIJA U OSJEKU: Dečak pao u kantu vode i utopio se

Hrvatska -
Meštani Čepina nadomak Osijeka još ne mogu da veruju u tragediju koja je u sredu oko 18 sati odnela život četvorogodišnjeg dečaka Leona Salaja

OSIJEK - ČetvOrogodišnji dječak koji je u potrazi za igračkom hteo da proveri sadržaj kante za odlaganje papira upao je u kantu koja je do pola bila puna vode i u njoj se udavio.

Meštani Čepina nadomak Osijeka još ne mogu da veruju u tragediju koja je u sredu oko 18 sati odnela život četvorogodišnjeg dečaka Leona Salaja.

Prema priči suseda u Držićevoj ulici u Čepinu dečak je u potrazi za igračkom hteo da proveri sadržaj kante za odlaganje papira. Ispred kante je postavio traktor na koji se popeo, kad je na žalost pao u kantu koja je do pola bila puna vode.

- Taj dečak nikad nije bio bez nadzora. Uvek je neko bio s njim. Čak i tada kad se dogodila tragedija s njim su u društvu bili deda, baka i otac. Koliko smo saznali otac se samo na minut izdvojio otišavši u kuću da obiđe suprugu koja se pre mesec dana porodila. I tragedija se izgleda dogodila baš u tom trenutku. Kad su shvatili što se događa pokušali su da ga reanimiraju ali nisu uspeli – pričaju susedi.

Policija je potvrdila da se nesrećan slučaj dogodio, ali dok se ne obavi obdukcija i istraže svi detalji ne žele da komentarišu ovu tragediju.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track