(VIDEO) O OVOME BRUJI CELA HRVATSKA: Od očevog slomljenog penisa sinu ostalo u nasleđe 50.000 evra!

sudio se godinama i dobio

(VIDEO) O OVOME BRUJI CELA HRVATSKA: Od očevog slomljenog penisa sinu ostalo u nasleđe 50.000 evra!

Hrvatska -

SPLIT - Pre deset godina Splićanin je tokom žestokog seksa slomio penis i to debelo naplatio.

Sreća u nesreći bila je što je čovek imao životno osiguranje i od svoje osiguravajuće kuće tražio je da mu psle završenog lečenja isplate odštetu.

Kako oni međutim, nisu htelili da mu isplate novac čovek je presasvio tabak i podneo tužbu.

Ovaj neobični sudski spor trajao čitavu deceniju. Nesrećni čovek nije uspeo da dočeka kraj suđenja jer je u toku procesa preminuo. Međutim posle dugotrajnog sudskog procesa presuđeno je u korist Splićanina. Novac će biti isplaćen njegovoj porodici

Osiguravajuće kuća moraće da isplati njegovom sinu pozamašnu sumu od čak 50. 000 evra za povredu zadobijenu tokom seksanja.

Splićanin koji je s osiguravajućom kućom zaključenu polisu životnog osiguranja s dopunskim osiguranjem od nesreće. Polisa je sklopljena 2005. godine i vredi do 2025. godine, a Splićanin je bio osiguran na nešto više od osam hiljada evra i na 50.000 evra dopunskog osiguranja za slučaj trajnog invaliditeta.

Nakon njegove smrti 2011. godine u 48. godini, nasledio ga je sin, pa tako i njegova potraživanja koji je preuzeo tužbu. Njegov je otac naime 2009. godine podneo tužbu protiv osiguravajuće kuće navodeći da je 2006. godine tokom seksualnog odnosa, tačnije analnog, doživio prelom penisa. Zbog toga mu je ud posle zarastanja preloma, tokom erekcije, stajao na levu stranu, a to mu je onemogućavalo normalne seksualne odnose.

U tužbi se Splićanin pozivao na to da mu pripada naknada od 50 posto, koliko je propisano po tablici za određivanje trajnog invaliditeta kao posledice nesretnog slučaja. Pokušao je s osiguranjem da postigne dogovor u 2008. godine, no oni su to odbili. Osiguranje je smatralo da nije niti došlo do nesrećnog slučaja, već se radi o bolesti koja nije osnova za priznavanje invaliditeta po tablicama osiguranja tužitelja.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track