BRAČNI PAR ZAKLJUČAO DEVOJKU I TERAO NA PROSTITUCIJU: Dali oglas u novinama pa je onda ucenjivali
Foto: Shutterstock

Nasilje

BRAČNI PAR ZAKLJUČAO DEVOJKU I TERAO NA PROSTITUCIJU: Dali oglas u novinama pa je onda ucenjivali

Hrvatska -

Bračni par Domika držao je danima zatvorenu devojku (19) i terao je na prostituciju, a sve je počelo jednim oglasom.

"Karla, 19 godina, opis: grudi šestica, sramežljiva i napaljena bucka, ispunjava sve Vaše želje i Vašu maštu pretvara u stvarnost u svom domu. Diskrecija zagarantovana od 0-24 sata", oglas je za pružanje seksualnih usluga objavljivan u nekoliko hrvatskih medija. Devojku iz oglasa na prostituciju su prisilili bračni par Adrijana Butković Domika (29) i Bernard Domika (34) koji su juče izvedeni pred sud pod sumnjom da su organizovali i oglašavali pružanje seksualnih usluga za novac.Sve je počelo 9. novembra kada je Adrijana Butković Domika vrbovala 19-godišnjakinju za pružanje seksualnih usluga. Bračni par Domika unajmio je stan na jednoj riječkoj adresi, odredili su cenu rada, pola sata sa mušterijom 500 kuna, sat seksualnih užitaka za 800 kuna, piše Novi list.

U dosadašnjem toku istrage utvrđeno je da je oko petnaestak mušterija dolazilo u stan u kome je devojka bila. Ipak, na samom početku dogovorenog biznisa, 19-godišnjakinja je odbila da pruža seksualne usluge, ali su onda su počele pretnje da mora to da radi jer su za nju platili oglas u novinama za šta im je dužna 500 evra. Od nje je traženo da radi dok ne otplati dug, inače se "neće dobro provesti ako bude odbijala mušterije", navodi Novi list.Iako je nesrećna devojka plakala i molila da je puste, supružnici nisu odustajali. Adrijana Domika devojci je govorila da se smiri, čak joj je napisala raspored dolazaka mušterija, zakucala na vrata sobe koja bi nakon što bi mušterija došla i zaključavali. Time su joj zapravo ograničavali kretanje, a bila je, kako se u dosadašnjoj istrazi utvrdilo, i po nekoliko dana prisiljena da boravi u stanu s ograničenim kretanjem.

Osim što su je zaključavali, Adrijana joj je kupovala veš i provokativnu odeću, terala je da se seksi oblači, pritom joj stalno govoreći da im je dužna i neosnovano je optužujući da ih zapravo ona vara i uzima novac od klijenata.

Supružnici se zato, osim za organizovanje prostitucije, sumnjiče da su devojci protivpravno oduzimali slobodu, ograničavajući joj kretanje, ali se terete i za izrečene pretnje po život. Nasilje je kulminiralo 11. decembra kada joj je bračni par nezadovoljan načinom na koji je devojka pružila seksualnu uslugu, prišao, uhvatio je za vrat gušeći je i vičući da će je ubiti. Devojka se sledila od straha, pa se u trenutku njihove nepažnje obratila za pomoć opatijskoj policijskoj stanici. Tamo je sve detaljno opisala i ispričala.

Bračni par Domika, pre tačno pet godina, u decembru 2011. godine, bio je u istražnom zatvoru, osumnjičeni su za razbojništvo i pljačku jednog 25-godišnjeg mladića. Supružnici Domika uspeli su da nagovore mladića da ih pusti u stan. Dok ga je Adrijana zavodila, Bernard je na nasrnuo na njega drvenom palicom. Nakon što su mu oteli 2.800 kuna, pobegli su iz stana, a njega ostavili povređenog. Doktori su utvrdili da je reč o lakšim povredama. Policija je nakon mladićeve prijave, u stanu supružnika Domika pronašla deo ukradenog novca i drvenu palicu.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track