UŽAS U ZADRU: Žena pokušala da otme dete (3), otac hteo da joj iščupa grkljan!

preživeo pakao

UŽAS U ZADRU: Žena pokušala da otme dete (3), otac hteo da joj iščupa grkljan!

Hrvatska -

ZADAR - Jedan Zadranin doživio je užas na popularnom zadarskom šetalištu Kalelargi kada je nepoznata žena pokušala da mu otme trogodišnjeg sina.

"U jednom trenutku obuzeo me najveći strah i najveći bes u životu. Oči su mi iskočile, žile na vratu su htele da mi popucaju! Jedva sam se iskontrolisao da joj ne skočim za vrat i iščupam grkljan! Verujte mi, tako bi se osećao svaki roditelj na mom mestu, na mestu oca kojem su pokušali da otmu dete", priča ova j Zadranin koji je zbog zaštite njega i njegove porodice za potrebe novinarske priče nazvan Ante.

"Žena koja je pokušala da mi otme sina ima oko 60 godinama, izgleda normalno. Svojom desnom rukom zgrabila je levu ruku mog sina, povukla ga k naprijed s namerom da produži niz Kalelargu. Istog trena sam zgrabio sina za desnu ruku. Kad sam ga dohvatio, žena je stala i okrenula se prema meni. Samo je gčledala i ćutala. Trajalo je to nekih pet-šest sekunda", pričao Ante.

Kaže da nije hteo da napadne ženuiako je kiptio od besa, jer nije znao kako bi reagovali prolaznici. Žena je posle nekog vremena naglo pustila dečakovu ruku i nestala u gužvi, Ante je pratio, ali je izgubio iz vida.

Njegova supruga objavila je nešto o ovom događaju na Fejsbuku, posle čega ih je posetila i policija. Ante je rekao da nije prijavio incident policiji jer je dosad imao loša iskustva i ne bi mu verovali. Policija je potvrdila da su bili u spomenutoj porodici i da je istraga u toku.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Evo dokaza kako Vučić pokušava da ugasi Kurir i otme AMG

Kurir.rs/Zadarski.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track