HAOS U HRVATSKOM AVIONU: Pilot saopštio da imaju kvar na avionu, nastala opšta panika, putnici se oprostili od života i SLALI OPROŠTAJNE PORUKE! (VIDEO)
Foto: printscreen index.hr/čitalac

prinudno sletanje

HAOS U HRVATSKOM AVIONU: Pilot saopštio da imaju kvar na avionu, nastala opšta panika, putnici se oprostili od života i SLALI OPROŠTAJNE PORUKE! (VIDEO)

Hrvatska -

Avion Kroacija erlajnsa na letu OU413, koji je juče u krenuo iz Frankfurta prema Splitu, sletio je u Zagreb umesto u Split.

Pilot je odustao od sletanja u Splitu kada se već priližio pisti, a onda je putnike obavestio da je došlo do tehničkog kvara. Posle desetak minuta pilotse ponovo zabrinutim glasom obratio putnicima da će morati da slete u Zagreb.

Samo putovanje od Splita do Zagreba bilo je prilično dramatično za sve putnike i vladala je opšta panika. Pojedini koji su imali signal GSM mreže su se čak oprostili od svojih najbližih.

Velik deo putnika je otišao da sedne na slobodna sedišta u zadnjem delu aviona misleći da su tu sigurniji, priča jedna od putnica.Avion je prinudno sleteo u Zagreb i zaustavio se pre kraja piste, a na pisti su već bili spremni vatrogasci, policija, hitna pomoć kao i desetine drugih vozila...

Putnicima nije dato nikakvo obašnjenje osim da su imali kvar i ponuđen im je vaučer u iznosu od oko 14 evra za hranu i piće na aerodromu, i drugi let iz Zagreba prema Splitu, ali većina putnika, se odlučili za drugi vid prevoza.

Kurir.rs/Index.hr

Foto printscreen Index.hr/čitalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track