NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA BIVŠEG MUŽA Došao po decu pa ženi rekao IMAM NEŠTO ZA TEBE: Tegom od 5 kila BRUTALNO unakazio Zagrepčanku
Foto: Facebook

SUROVO

NOVI DETALJI KRVAVOG PIRA BIVŠEG MUŽA Došao po decu pa ženi rekao IMAM NEŠTO ZA TEBE: Tegom od 5 kila BRUTALNO unakazio Zagrepčanku

Hrvatska -

Nikad pre nije bilo problema oko preuzimanja, vraćanja ili viđanja dece. Znao je da kaže da će decu odvesti u BiH gde mu roditelji imaju kuću, kazala je istražiteljima žena (26), koju je u četvrtak oko 17 sati Zagrebu napao 39-godišnjak.

Njen bivši suprug, koji je po struci teolog, kobnog dana je jedno njihovo dete pokupio u vrtiću, a potom se dovezao do stambene zgrade na Peščenici po drugo dete. Planirao je da ih odvede u Osijek gde mu žive roditelji.

Bivši supružnici su u postupku razvoda od juna prošle godine. Razlog su sve češće svađe i verbalno maltretiranje koje je krenulo krajem 2017. godine. Tokom tih svađa, 26-godišnjakinju je suprug navodno udario u glavu i naneo joj lakše telesne povrede, što nije ni prijavljivala policiji. Sledeći put kad ju je napao u automobilu, pozvala je policiju.

Tog četvrtka ispred zgrade predao joj je prljavo rublje koje je uzeo u vrtiću. Uzela ga je i krenula da se udalji. "Čekaj, imam još nešto za tebe", iznenada je poviknuo. Žena se počela vraćati, ali čim mu je prišla udario ju je po glavi kesom u kojoj je bio neki metalan predmet. Sumnjaju da je reč o tegovima od pet kilograma koje je imao na spravi za vežbanje.

Nakon udarca od kojega je na trenutak ostala bez svesti, uspeo je da je ugura u prtljažnik dok su se njihova deca već nalazila u Škodi Superb. Nakon što je bivšu utrpao u prtljažnik, udario je još nekoliko puta. Njene krike čuli su komšije i pohrlili joj u pomoć.

Oni su odgurnuli nasilnika, a za to vreme ona je uspela da pobegne do zgrade u kojoj živi kao podstanarka s dvoje male dece i spasiti se. Policija ga je pronašla oko ponoći u Osijeku i uhapsila.

"Višestruki prelomi lobanje, 13 rana za šivanje, zaostali metali u glavi. Desna šaka u potpunosti slomljena, verojatno idem na operaciju" - navela je žrtva na društvenoj mreži nakon brutalnog napada.

Teško povređena žena takođe je na Fejsbuku objavila i fotografiju iz bolnice, koju je kasnije uklonila. Lice joj je natečeno, a glava u zavojima.

Kurir.rs/24 sata .hr

Foto: Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track