DARUVARAC OPET U ZATVORU: Dok je njegov prijatelj KRVNIČKI tukao jednog nesrećnika, Kovačević uradio nešto što je šokiralo sve!
Foto: Printscreen Facebook, Profimedia

nasilnik

DARUVARAC OPET U ZATVORU: Dok je njegov prijatelj KRVNIČKI tukao jednog nesrećnika, Kovačević uradio nešto što je šokiralo sve!

Hrvatska -

Danas su policajci u Zadru ponovno priveli ozloglašenog Darka Kovačevića zvanog Daruvarac široj javnosti poznatom po tome što je u junu prošle godine divljački pretukao 18-godišnjakinju u jednom zadarskom kafiću, a zbog čega je nepravosnažno osuđen na kaznu od pet godina zatvora.

Ovoga puta Daruvarac nije nikoga tukao već je gledao kako se njegov prijatelj tuče s drugim osobama. Kada su na lice mesta došli policajci, sve su ih priveli na ispitivanje pa tako i njega.

“Prvo sam videla muškarca kako leži pa sam pomislila da se guši. Kad sam prišla, shvatila sam da se radi o tuči. Jedan muškarac udarao je drugog koji je ležao na podu, a neka žena je vikala: “Nemoj, nemoj, ubićeš ga!” Nakon što je zapretila da će pozvati policiju, ovaj jači muškarac je glavu muškarca koji je ležao na podu stavio između nogu i nije ga puštao dok nije došla policija”, rekla je za 24 sata jedan svedok ovog incidenta dodavši da je Kovačević zvani Daruvarac ceo sukob mirno promatrao.

I zadarska policija potvrdila je da se dogodio incident.

Kurir.rs/Net.hr Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track