HRVATSKI VODITELJ NASMEJAO REGION: Otišao kod prijatelja na riblju večeru, pa dobio OVO na tanjiru! Pored takvih prijatelja, stvarno ti ne trebaju neprijatelji!  (FOTO)
Foto: Printscreen/ Youtube

lagana večera

HRVATSKI VODITELJ NASMEJAO REGION: Otišao kod prijatelja na riblju večeru, pa dobio OVO na tanjiru! Pored takvih prijatelja, stvarno ti ne trebaju neprijatelji! (FOTO)

Hrvatska -

Poslednja tri meseca hrvatski voditelj Zoran Šprajc pokušava dođe u željenu formu. Mnogima omiljeni TV voditelj na strogom je režimu ishrane, a kako bi došao do idealne težine, odlučio je da izbegava brojne namirnice koje goje.

Hrani se isključivo laganom hranom, a redukovao je i količinu obroka. Njegovi prijatelji odlučili su da iskoriste Šprajcov režim ne bi li se dobro našalili sa njim.

Pozvali su ga na riblju večeru znajući da je na dijeti, ali ono što je voditelja iznenadilo je količina hrane koju je dobio na tanjiru.

"Prijatelji su čuli da sam na dijeti pa su me pozvali na riblji ručak. Pored takvih prijatelja stvarno ti ne trebaju neprijatelji...", napisao je Šprajc uz opis fotografije koja prikazuje dve, kako je napisao, "mikroribice" koje je dobio za večeru.

Objavom je nasmejao brojne pratioce koji su Zoranu udelili i savete.

"Prijatelja drži blizu, a neprijatelja još bliže. E sad, po ovom tanjiru bi se reklo da đavo nikad ne spava", poručio mu je jedan od pratilaca.

"Sreća da nisi na Jadranu, takva porcija je oko 400 kuna (skoro 55 evra)", dodao je drugi u šaljivom tonu drugi aludirajući na cene koje ovih dana divljaju po turističkim mestima u Hrvatskoj.

Šprajcu su poručili da je ovo "večera za pet" i pohvalili smisao za humor njegovih prijatelja.

Kurir.rs/Večernji.hr

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track