UDRI BRIGU NA VESELJE: Turisti satima čekali u koloni na graničnom prelazu, a onda je jedan rešio da uradi ovo (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

hit snimak

UDRI BRIGU NA VESELJE: Turisti satima čekali u koloni na graničnom prelazu, a onda je jedan rešio da uradi ovo (VIDEO)

Hrvatska -

Turisti iz Slovenije čekali su dva sata zaglavljeni u koloni na graničnom prelazu Maljevac, između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a onda su našli način i kako da im vreme brže prođe.

Kako je se vidi na video snimku koji je objavljen na Fejsbuku, oni su rešili da muzikom prekrate muke muzikom te su i zaigrali.

"Da nije sve tako crno dokazuje nam scena sa našeg Graničnog prelaza Maljevac gde se nakon dva sata čekanja vesela družina iz Slovenije (Koroška) zabavlja u koloni prema granici. Pojedincima su pokazali da se umesto šakama nervoza u koloni može rešiti i muzikom, ovu lekciju iz kulture za neke, volim više nego kljukuše se najesti. Veliko BRAVO za Slovence", piše uz video na zvaničnoj Fejsbuk stranici GP Maljevac, aludirajući na nedavni fizički sukob dva vozača na istom graničnom prelazu.

"Slovenci zakon!", "Udri brigu na veselje", "Bravo, samo nek je veselo", "Pa bas lepo i simpatično od njih, trebamo poštovati svačiju kulturu", "Samo veselo i pozitivno brže vreme prolazi...Sretno svima koji putuju", hvalili su veselu družinu korisnici Fejsbuka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track