SILOVAO DEVOJKU DOK JE BILA U NESVESTI, A ONDA JE PREBIO I SLOMIO ZUBE: Monsturim dobio samo 20 meseci robije
Foto: Profimedia, Shutterstock, Ilustracija

horor kod zagreba

SILOVAO DEVOJKU DOK JE BILA U NESVESTI, A ONDA JE PREBIO I SLOMIO ZUBE: Monsturim dobio samo 20 meseci robije

Hrvatska -

Muškarac iz okoline Zagreba, proglašen je krivim i osuđen za pakao koji je priredio devojci nakon što joj je protivpravno oduzeo slobodu i zatvorio u svom stanu.

Sve se dogodilo krajem januara 2018. godine. Monstrum je osuđen za krivična dela oduzimanje slobode, teške telesne povrede i silovanje. Dobio je zatvorsku kaznu od 20 meseci.

Kako je na suđenju svedočila žrtva, muškarac ju je „zaključao u svoj stan, verbalno napadao, istukao tako što ju je vukao za kosu i gurao nakon čega je pala na stakleni sto i izgubila svest“, piše Danica.hr.

„U besvesnom stanju skinuo joj je odeću i silovao je, nakon toga je izudarao šakama i nogama po glavi i celom telu usled čega je zadobila prelom trećeg, četvrtog i petog zuba“, rečeno je.

Zadobila je podlive na licu, vratu i nogama, pa joj je, nepoznatim oštrim predmetom, zadao i ranu na desnoj natkolenici, a potom je držao u stanu sve do dolaska policije koja je provalila u njegov stan, navedeno je u presudi.

Ove nedelje sudija je naložila optuženom da ženi isplati 10.000 evra odštete sa svim troškovima. Ta je presuda još uvek nije pravosnažna, tako da optuženi ima pravo žalbe.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track