GLUPOST I LAŽ: Ovako je Predrag Danilović iz Kine zapušio usta Sergeju Trifunoviću zbog Nikole Kalinića
Foto: Beta/Branislav Božić, Zorana Jevtić, Dado Đilas

DIGLA SE PRAŠINA PRED START MUNDOBASKETA

GLUPOST I LAŽ: Ovako je Predrag Danilović iz Kine zapušio usta Sergeju Trifunoviću zbog Nikole Kalinića

SP KINA -

Predsednik KSS Predrag Danilović odgovorio je glumcu i političaru Sergeju Trifunoviću na konstataciju da Nikola Kalinić nije deo reprezentacije na zahtev predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović na Tviteru je napisao:

"Upravo razgovarao sa par ljudi vrlo bliskih košarkaškoj reprezentaciji Srbije. Morao sam na više mesta da proverim, pošto nisam mogao da poverujem, ali da: Nikola Kalinić nije u reprezentaciji jer je tako hteo @avucic. Znam šta da mislim o njemu, ali šta o njima", napisoa je Trifunović.

Nije se dugo čekalo na odgovor iz Kine.

"Mi smo mnogo ozbiljna organizacija da bi se bavili raznim glupostima kao što je i ova. S obzirom da je ovo ipak veoma ružna stvar i iznad svega laž, morao sam kao predsednik saveza da odreagujem na istu", poručio je Danilović iz Fošana.

Kalinić je doskora bio standardni reprezentativac, ali ga selektor Aleksandar Đorđević nije zvao za Mundobasket u Kini i rekao da je košarkašu Fenerbahčea sve objasnio.

Javnost je odmah počela da spekuliše da Kalinić nije pozvan zbog javnog isticanja političkih stavova, ali i eksplicitnih snimaka koji su se pojavili na internetu.

(Blic, Foto: Beta/Zorana Jevtić/Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track