MI SMO MALA ZEMLJA, ALI ZASLUŽUJEMO MAKAR MALO POŠTOVANJA Selektor Crne Gore GRMEO na konfernciji posle meča: Nadam se na će neko snositi posledice za ovakvo suđenje! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HIT

MI SMO MALA ZEMLJA, ALI ZASLUŽUJEMO MAKAR MALO POŠTOVANJA Selektor Crne Gore GRMEO na konfernciji posle meča: Nadam se na će neko snositi posledice za ovakvo suđenje! (VIDEO)

SP KINA -

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Zvezdan Mitrović napravio je pravi haos na koferenciji za medije posle poraza njegove reprezentacije od Novog Zelanda rezultatom 83:93.

Mitrović je isključen pri kraju prvog poluvremena, a ni njegov zamenik nije bio ništa reprzentativniji. I on je rano zaradio tehničku, pa se malo smirio shvativši ozbiljnost cele situacije.

Posle meča selektor Mitrović bio je oštar u kritici sudija na konferenciji za medije.

- Teško je komentarisati košarku danas. Gledao sam na TV-u drugo poluvreme i video sa strane sve što se dešavalo - katastrofa. Mi smo izgubili utakmicu, mi snosimo posledice, ali nadam se da će neko snositi posledice i za ovakvo suđenje - rekao je Mitrović, koji smatra da Crna Gora zaslužuje više poštovanja, iako je mala zemlja.

- Momci se osećaju kao da im je neko ukrao pobedu, a ne da su izgubili. Mi smo mala zemlja, prvi smo put ovde, ali zaslužujemo poštovanje, makar malo poštovanja. Gledao sam mirno drugo poluvreme - dobili smo četiri tehničke greške, imali smo nesportske faulove - rekao je Mitrović, koji je pozvao novinare u hotel da pogledaju 15-16 situacija koje je izdvojio.

- Ako hoćete možete sa mnom u hotel da vidite 15-16 situacija na snimcima. Bila je dobra utakmica, prava utakmica, ali tri momka su je uništila. Sudije nisu znale šta da rade, gledaju snimke, ne znaju o čemu se radi. Čestitao sam mom kolegi na pobedi, Novi Zeland je igrao sjajno, ali trojica sudija su sve upropastila - zaključio je Mitrović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track