Najnovije vesti

SRBIJA SE KLANJA MICIĆU! Vasin potez posle smrti majke GANUO CELU NACIJU: Vaso, Srbija ti ovo neće zaboraviti, ti si heroj!
Foto: Dado Đilas

DRUŠTVENE MREŽE GORE!

SRBIJA SE KLANJA MICIĆU! Vasin potez posle smrti majke GANUO CELU NACIJU: Vaso, Srbija ti ovo neće zaboraviti, ti si heroj!

SP KINA

Posle vesti o smrti majke Vesele, srpski košarkaš Vasilije Micić koji je sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini, odlučio je da ostane sa nacionalnim timom, što je oduševilo sve navijače širom Srbije.

- Vasa je prolazio kroz težak period. Odlučio je da bude sa nama i odigra meč protiv Argentine -saopštio je selektor Saša Đorđević.

 

Pored ogromnog bola i tuge, odlučio je da se bori za medalju koju će posvetiti svojoj majci.

 

Ova Vasin odluka izazvala je pravi bum na društveim mrežama pošto se javio veliki broj srpskih navijača koji su poslali poruke podrške pleju sprpske reprzentacije. 

 

- Često sam te kritikovao na ovom prvenstvu, neznajući pozadinu tvoje priče. Tvog mentalnog stanja. Verovatno kao i većina nas navijača.. Ovo prevazilazi sportske događaje. Saučešće tebi i porodici. Pored svega, Ti si se odazvao Srbiji. Kad ti je bilo najteže, kad ti je majka na samrti bila, Ti si trčao za loptom i borio se sa sobom i svima nama koji te kritikujemo. Kupio si me za sva vremena. Kako god se završilo ovo prvenstvo, kapa dole majstore.. Samo su neke od poruka koje su mogle da se pročitaju na duštvemi mrežama. 

 

 

 

foto: Printscreen
foto: Printscreen

 

 

Kurir sport 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: