MI SMO GOMILA JE*ENIH GUBITNIKA: Greg Popovič posle meča uputio poruku Saletu Đorđeviću, ali i celoj Srbiji! LEGENDARNO!
Foto: Dado Đilas

HIT

MI SMO GOMILA JE*ENIH GUBITNIKA: Greg Popovič posle meča uputio poruku Saletu Đorđeviću, ali i celoj Srbiji! LEGENDARNO!

SP KINA -

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je danas selekciju SAD 94:89 (32:7, 12:33, 27:28, 23:21) u utakmici razigravanja od 5. do 8. mesta na Mundobasketu u Kinu.

Srbija je prevođena Bogdanom Bogdanovićem "trojkama" razbila Amerikance, posebno u prvoj četvrtini koja je dobijena rezultatom 32:7.

Rival je uzvratio u drugoj, ali je tim Aleksandra Djorđevića u nastavku uspeo da "odbije sve napade" i ostvari pobedu, koja će svakako značiti na psihološkom planu.

Najefikasniji u timu Srbije bio je Bogdanović sa 28 poena (sedam od 15 trojki Srbije), uz šest asistencija, Vladimir Lučić ubacio je 15, a Vasilije Micih 10 poena.

Kod Amerikanaca Harison Barns postigao je 22, a Kemba Voker 18 poena.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka dva selektora su po pravilima prišli da se pozdrave, a onda je Greg Popovič u svom stilu dobacio Saletu nešto je što kamere nisu uspele da snime, ali je selektor Orlova sve otkrio medijima na konferenciji posle meča.

- Rekao je lepo, u je pravu čovek. We are fucking losers (Mi smo jeb*ni gubitnici, prim. aut.), to mije rekao. Počeli smo da se smejemo. Trebalo je da igramo za nešto, ali eto nismo... to je bilo nešto izmedu nas - s osmehom će Sale.

Srbija će u meču za peto mesto, u Pekingu, igrati protiv boljeg iz duela u kojem se sastaju Češka i Poljska.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track