JE*E SE VAMA ŠTO SMO SVE ŽRTVOVALI ZBOG OVOG SVETSKOG PRVENSTVA Centar Amerikanaca odgovorio na uvrede navijača: Igrali smo kada niko drugi nije hteo!
Foto: Dado Đilas

osuo paljbu

JE*E SE VAMA ŠTO SMO SVE ŽRTVOVALI ZBOG OVOG SVETSKOG PRVENSTVA Centar Amerikanaca odgovorio na uvrede navijača: Igrali smo kada niko drugi nije hteo!

SP KINA -

Košarkaška reprezentacija Amerike doživela je pravi fijasko na SP u Kini, što je izazvalo pravi gnev na društvenim mrežama od strane navijača ''preko bare.''

Na to nije mogao da ostane ravnodušan centar ''drim tima'' Majls Tarner koji je odmah po okončanju meča oštro odgvorio zlim jezicima.

- Niko nije više razočaran od nas kao ekipe. Niko. Ali odbijam da tolerišm bilo kakav napad na timski karakter, srce, trud... Je*e vam se što smo žrtvovali svoje leto, svoje telo i svoja sredstva da bismo ovde odrali zadnjice i igrali kada niko drugi nije hteo iz svojih razloga. Odajte priznanje ostatku sveta, talentovani su. Košarka je međunarodna igra. Ne pravim nikakav izgovor, došli smo ovde "kratki". Na pogrešnoj smo strani istorije, moramo kroz ceo svoj život da idemo sa time u svesti. Ali imam poštovanje za svakog u timu, od 1. do 12. igrača. Kvalifikovali smo se za Tokio, garantujem vam da će biti drugačije. Idemo napred...

Jasno je koliko nepravda boli Tarnera, ali je svakako još jasnija činjenica da su Amerikanci odigrali ispod svih očekivanja na ovom SP i da bez sumnje zaslužuju kritike javnosti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track