ODGOVOR KOJI ĆE ODUŠEVITI SVE NAVIJAČE U SRBIJI Bogdanović nije ostao ravnodušan na Brajantove reči! Evo šta je srpski košarkaš poručio NBA legendi (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, AP/Jerome Favre

DRUŠTVENE MREŽE GORE!

ODGOVOR KOJI ĆE ODUŠEVITI SVE NAVIJAČE U SRBIJI Bogdanović nije ostao ravnodušan na Brajantove reči! Evo šta je srpski košarkaš poručio NBA legendi (FOTO)

SP KINA -

Legenda NBA lige Kobi Brajant u Pekingu je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio o mnogim temama, između ostalog i o učešću Srbije na Mundobasketu.

Brajant, koji je u ulozi globalnog ambasadora Mundobasketa, sa posebnom pažnjom je pratio igre Orlova.

- Volim da gledam Jokića, on mi je jedan od omiljenih igrača. Donosi sjajne odluke. Sviđa mi se i Bogdanović. On mi je jedan od omiljenih mladih igrača za gledanje. Veoma je agresivan, neustrašiv. Veliki sam ljubitelj njihove igre - rekao je Brajant.

Na ove lepe reči legende NBA lige odgovorio je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović putem Instagrama.

Vi ste pravi uzori. Hvala vam za sve što činite za ovu igru! Napisao je Bogdan u komentaru na svoju sliku na kojoj je bio Brajant, ali i Đinobili, kao i Skola.

Ovim putem se Bogdan zahvalio svim glavnim akterima današnjeg dana na SP u Kini.

Inače, Kobi je Bogdanovi idol još od malih novu, pa verujemo da Brajantove reči za Srbina imaju još veću težinu.

Sjajan potez srpskog košarkaša, za svaku pohvalu.

Kurir sport

Nije mala stvar biti peti na svetu, a upravo za to se danas (14.00) bore košarkaši Srbije protiv Češke u Pekingu. Kvota na pobedu Orlova s više od 11,5 poena razlike je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Srbija - Češka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track