KAD OBAVEZE STEGNU I TREBA TI TVOJIH 5 MINUTA: Koji su to muški izduvni ventili?
Foto: PrintScreen

KAD OBAVEZE STEGNU I TREBA TI TVOJIH 5 MINUTA: Koji su to muški izduvni ventili?

Sport -

Zgusnute obaveze, kratak dan, a šef zahtevan? Trčiš da sve postigneš: voziš decu u školu i na trening, žuriš da platiš račune i ratu za kredit, a još moraš i kod tašte na rođenđan. Ali, zato znaš da kao nagrada dolazi tvojih pet minuta, vreme rezervisano za „fucu“, roštiljanje i „lovačke priče“ sa ekipom.

Redovno, ali i preventivno „produvavanje ventila“ nije samo vezano za automobile, već je veoma važno i kod pravilnog održavanja jednog muškarca. To je sigurno jedan od najdelotvornijih „muških lekova“ koji pomaže da se osećaju ispunjeno i srećno.

Viđanje sa ekipom, uz pivo, podmazano masnim vicevima i dobro poznatim „lovačkim pričama“, začinjeno salvama neprekidnog smeha, nepogrešiva su kombinacija koja leči sve moguće boljke poput napornog šefa na poslu.

Ceo muški svet može u trenutku da se sruši kad protivnička ekipa da gol u poslednjim minutima igre i kada zbog toga „padne“ ceo tiket. E, tad pomaže samo ekipa prijatelja koja zna kako je biti na tom mestu. Sa gajbom piva u rukama, stvara se na vratima u rekordno kratkom vremenu, svi spremni za PES okršaj ili za roštiljanje u prirodi.

Ima li šta bolje od „fuce“ nedeljom? Ekipa ulazi grandiozno na teren, spremna da se preznojava. Krila i špic su na svojim pozicijama naštelovani da „nišane“, vezni prepliće kroz noge protivnika spreman da uzme loptu, a bekovi i štoperi brane rezultat. Ima li većeg uživanja od toga? Ima. Jedino bolje od toga je odlazak sa ekipom na Jelenka posle.

Odličan izduvni ventil je i iskazivanje osećanja. Ne, na takva na koja ste prvo pomislili, već na osećanja besa, nervoze, ali i neizmerne sreće, koja se mešaju sa hukom tribina fudbalskog stadiona, kad tvoja ekipa i ti navijate kao jedan, a talasi adrenalina zapljuskuju sa svih strana.

I kad vas pitaju šta želite više od toga? Pa logično. Ja želim pivo!

(Promo - tekst / Foto:Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track