ODRŽANA TRKA SA PREPREKAMA “BATTLE FOR SIRMIUM” TOKOM VIKENDA U SREMSKOJ MITROVICI
Foto: Grad Sremska Mitrovica

Sport kao promocija zdravog životai

ODRŽANA TRKA SA PREPREKAMA “BATTLE FOR SIRMIUM” TOKOM VIKENDA U SREMSKOJ MITROVICI

Sport -

Tokom vikenda Sremska Mitrovica bila je domaćin uzbudljive trke sa preprekama za decu i odrasle pod nazivom OCR (Obstacle course racing) „Battle for Sirmium“.

Ova manifestacija okupila je mnogo učesnika - dece i odraslih, među kojima je bilo i profesionalnih sportista, ali i rekreativaca spremnih na izazove.

Battle for Sirmium, Sremska Mitrovica
foto: Grad Sremska Mitrovica

Za učesnike ovo je bila prilika da probaju nešto novo, da prevaziđu neke svoje granice, da pobede sebe i ostvare nove ciljeve. Trka sa preprekama sve učesnike je vratila u vreme slavnog Sirmiuma i pružila im privilegiju trčanja trail staze sa specijalno postavljenim preprekama na stazi.

Battle for Sirmium, Sremska Mitrovica
foto: Grad Sremska Mitrovica

- Ove trke pružile su dodatnu dinamiku i raznovrsnost našem omiljenom mestu za opuštanje i porodično uživanje, Gradskoj plaži. Izuzetno smo zahvalni organizatorima, pre svega klubu „King Performance Sirmium“ i Turističkoj organizaciji Grada Sremska Mitrovica, kao i svim pojedincima i organizacijama koje su doprinele ovom sjajnom događaju. Njihov trud i posvećenost omogućili su da manifestacija bude toliko uspešna i posećena.

Ova trka nije samo sportsko nadmetanje već i prilika da zajedno slavimo fizičku aktivnost i zdrav način života. Ovim putem čestitamo svim učesnicima na njihovom trudu i postignućima, kao i organizatorima na uspešnoj manifestaciji koja je obogatila naš grad. Ovo je samo jedan od primera kako sport može da okupi zajednicu i promoviše zdrav način života među svim generacijama – navedeno je u saopštenju Grada Sremska Mitrovica.

1 / 34 Foto: Grad Sremska Mitrovica

"Tekst je objavljen u sklopu projekta koji se sufinansira sredstvima iz budžeta Grada Sremska Mitrovica - Gradska uprava za kulturu i sport. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Grad Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track