MURINJOVA PROGNOZA: Hrvatska i BiH ispadaju u prvom krugu Mundijala
Foto: Printskrin

Ne veruje komšijama

MURINJOVA PROGNOZA: Hrvatska i BiH ispadaju u prvom krugu Mundijala

Brazil 2014 -
Murinjo je parove osmine finala zamislio ovako: Brazil - Holandija, Obala Slonovače - Engleska, Francuska - Nigerija, Nemačka - Belgija, Španija - Meksiko, Italija - Grčka, Argentina - Švajcarska, Rusija - Portugal

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo prognozirao je parove osmine finala Svetskog prvenstva u Brazilu. Da li je uspešan prognozer kao i trener ostaje da se vidi, ali je sigurno da bi u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini voleli da je omašio.

Portugalac je iz grupe A odabrao Brazil i Meksiko, ispred Hrvatske i Kameruna, iako je bio neodlučan u odabiru druge selekcije u grupi.

Iz grupe B dalje bi išli Španija i Holandija, uz dodatak da je Čile u igri.

Murinjo je iz grupe C odabrao Grčku i Obalu Slonovače, ali je i dodao da Kolumbija ima jak tim. Portugalac je ostao neodlučan kada je u pitanju grupa D, gde su Engleska, Italija, Urugvaj i Kosta Rika. Na kraju je, uz pomoć novinarke odabrao Italiju i Englesku.

U grupi E Murinjo je izdvojio Francusku, a potom dodao i Švajcarsku kao drugu.

U grupi F Argentina je predviđena kao pobednik, a Nigerija bi trebala da pobedi Bosnu i Hercegovinu.

Za grupu G Murinjo predviđa da niko neće završiti bez bodova, veruje da će Nemačka biti prva, a Portugal drugi, uz ogradu da se pribojava selekcije SAD.

Kada je grupa H u pitanju, po Murinju Rusija i Belgija prolaze dalje.

Kada se podvuče crta, Murinjo je parove osmine finala zamislio ovako: Brazil - Holandija, Obala Slonovače - Engleska, Francuska - Nigerija, Nemačka - Belgija, Španija - Meksiko, Italija - Grčka, Argentina - Švajcarska, Rusija - Portugal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track