KURIR S NAVIJAČIMA GAUČOSA: Deka i unuke su ponos Argentine
Foto: Dado Djilas

Redovno prate svoju reprezentaciju

KURIR S NAVIJAČIMA GAUČOSA: Deka i unuke su ponos Argentine

Brazil 2014 -
Reporteri našeg lista na tri mundijala prate argentinsku porodicu koja navijanjem na svetskim prvenstvima podržava svoj nacionalni tim
1 / 2 Foto: Dado Djilas

Da su među najboljima na svetu, argentinski navijači uveravaju me pri svakom novom susretu. Prvi put sam ih sreo pre osam godina kad su nas, tada Srbe i Crnogorce zajedno, Leo Mesi i kompanija isprašili na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj sa šest komada.Četiri godine kasnije u Johanezburgu za oko našim reporterima zapao je neobičan par. Stariji gospodin u dresu River Plejta i atraktivna plavuša koja nije prestajala da pleše na tribini. Posle tog meča u kojem su Argentinci s Dijegom Maradonom na klupi savladali Nigeriju (1:0), saznali smo da jer reč o dedi i unuci. Otad im se gubi svaki trag.

Sve do noći na Marakani i okršaja Argentine i Bosne i Hercegovine. Na tribini, u prvom redu, opet oni. Kao da je vreme stalo, samo je ljubav prema plavo-belom dresu važna. Uz jednu razliku. Deda je poveo i drugu unuku i samo poboljšao opšti utisak. Slučajno ili ne, i ovaj naš susret obeležila je pobeda Argentine rezultatom 2:1. U Africi nisu stigli do titule, a mi dedi i unukama želimo još jedan susret na Marakani - u finalu Svetskog prvenstva.

Crveno-bele kockiceGOLE GRUDI NIVES CELZIJUSHrvatska starleta Nives Celzijus (32) ofarbala je svoje velike i bujne grudi u šahovnicu i na Fejsbuku pozvala sve navijače „kockastih“ da budu uz reprezentaciju u meču protiv Kameruna. Njeni pratioci na društvenoj mreži udelili su joj gomilu pozitivnih komentara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track