REMI ZA KRAJ: Oslabljeni Ekvador odoleo strašnoj Francuskoj

Častan oproštaj od Mundijala

REMI ZA KRAJ: Oslabljeni Ekvador odoleo strašnoj Francuskoj

Brazil 2014 -
Reprezentacije Francuske i Ekvadora i Francuske odigračle su meč bez golova u trećem kolu Grupe E na Svetskom prvenstvu u Brazilu

RIO DE ŽANEIRO - Reprezentacije Francuske i Ekvadora odigračle su meč bez golova u trećem kolu Grupe E na Svetskom prvenstvu u Brazilu.Ekvador je na čuvenoj "Marakani" odoleo sjajnoj reprezentaciji Francuske, pre svega zahvaljujućim fantastičnim odbranama Domingeza. Ekvador je od 50. minuta igrao sa desetoricom, pošto je Antonio Valensija dobio direktni crveni karton posle neopreznog starta na DinjeuS obzirom na to da je Švajcarska savladala Honduras sa 3:0 u drugom meču Grupe E u osminu finala Mundijala plasirale su se selekcije Francuske i Švajcarske.Francuska je grupnu fazu takmičenja završila sa sedam osvojenih bodova, Švajcarska je sakupila šest, Ekvador četiri, dok Honduras nije osvojio ni jedan bod.Trikolori se u narednoj fazi sastaje sa Nigerijom, koja je zauzela drugo mesto u Grupi F. Istovremeno, Švajcarska ide na selekciju Argentine, koja je takmičenje završila sa maksimalne tri pobede.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

TOK MEČA23.53 - Kraj utakmiceReprezentacije Francuske i Ekvadora odigračle su meč bez golova u trećem kolu Grupe E na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Trikolori su tako zauzeli prvo mesto u grupi, doke je Ekvador ostao bez plasmana u osminu finala, pošto je Švajcarska u drugom meču savladala Honduras sa 3:0.23.43 (87. minut)- Nova intarvencija golmana EkvadoraDomingez je definitivno igrač meča. Benzema je prosledio loptu do Remija koji šutira, ali golman Ekvadora ponovo brani.22.41 (84. minut) - Nova odbrana DomingezaŽiru asistira Benzemi koji ponovo stavlja na iskušenja golmana Ekvadora, koji dobija i ovaj duel.22.40 (83. minut) - Žuti kartonErazo dobija žuti karton u završnici meča. On je prethodno neoprezno startovao na Žirua.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

22.35 (78. minut) - Benzema ne može do golaPonovo je pokušao Karim Benzema, ali lopta i ovog puta završava u rukama golmana Domingeza.22.30 (73. minut) - Veliki promašaj Pogbesisoko je ponovo centrirao sa desne strane, a Pogba promašuje gol na drugoj stativi. On je bio potpuno sam, velika prilika za Francusku.22.26 (69. minut) - Pokušaj ArojaArojo šutira sa više od 30 metara udaljenosti, ali lopta ide nebu pod oblake22.22 (65. minut) - Pritisak TrikoloraDva dobra napada Francuza. Prvo je Matuidi šutirao u golmana Domingeza, a zatim je i Benzema izblokiran.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

22.15 (58. minut) - Francuska uzvraćaBenzema vraća loptu Pogbi koji šutira sa 16 metara, ali Noboa odlično uklizava.22.11 (54. minut) - Dobra prilika za EkvadorEner Valensija je povukao kontru Ekvadora, a Oboa sa 16 metara šutira pored gola.22.07 (50. minut) - Crveni karton!Antonio Valensija dobija direktan crveni karton posle katastrofalnog starta na Dinjeu.22.04 (47. minut) - Francuzi pogađaju prečkuTrikolori odmah prete u nastavku. Sanja je poslao odličnu loptu, a Grizman šutira na gol. Međutim, golman Domingez zaustavlja njegov udarac uz pomoć prečke.22.03 (46. minut) - Počelo je drugo poluvreme

II poluvreme

Foto: Reuters
Foto: Reuters

22.47 - Kraj prvog poluvremena22.40 (41. minut) - Sjajna prilika za ValensijuEner Valensija odlično skače na drugoj stativi posle centaršuta Aroja, ali golman Loris brani.22.37 (38. minut) - Pogba šutira glavomPosle novog centaršuta Francuza, Pogba najbolje skače u kaznenom prostoru, ali je golman Ekvadora na pravom mestu.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

22.27 (28. minut) - Sudar Noboe i MatudijaNoboa je izvukao deblji kraj pposle sudara sa sa Matuidijem. On je zbog krvave posekotine na glavi iznet sa terena.22.26 (27. minut) - Greška golmana EkvadoraKarim Benzema ne koristi veliku grešku golmana Domingeza koji ne stiže do lopte posle novog centaršuta Sisoka. Lopta je preletela golmana, ali Benzema ne stiže da odreaguje.22.21 (22. minut) - Valensija loš u završniciEner Valensija je imao dobru priliku. On je bio brži od defanzivaca Francuske, ali jedva stiže brzu loptu i na kraju šutira pored gola.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track