VELIKI LIONEL MESI: Pobedu nad Holandijom posvetio tragično nastradalom novinaru
Foto: Reuters

Divan gest kapitena Argentine

VELIKI LIONEL MESI: Pobedu nad Holandijom posvetio tragično nastradalom novinaru

Brazil 2014 -
Veliki zagrljaj za celu Argentinu i posebno sećanje na Horhea ’Topoa’ Lopesa. Ova pobeda posebno je posvećena tebi, prijatelju. Najveći zagrljaj porodici, izdržite, napisao je Mesi

Argentinci su u sredu imali razloga i za suze i za smeh. Uoči polufinalnog duela protiv Holandije stigla je vest da je poznati novinar Horhe "Topo" Lopes poginuo, i to na bizaran način. Horhe se nalazio u taksiju kojim je išao na utakmicu, a na koji je nalateo automobil u kojem su se nalazili kriminalci koji su bežali od policije.

Po završetku utakmice koju su Argentinci rešili u svoju korist posle penala, kapiten ekipe Lionel Mesi posvetio je trijumf i ulazak u finale upravo Horheu, koji je radio za radio stanicu "La Red" i sportski list "Ole sports".

Mesi je na društvenim mrežama objavio sliku sa doping kontrole posle meča, a u opisu je naveo da pobedu posvećuje nesrećnom novinaru. Ujedno se zahvalio i svim navijačima.

"Ponosan sam što sam deo ove ekipe. Koje ludilo u svlačionici, kakva žurka. Mi smo u finalu. Imamo još jedan mali korak. Veliki zagrljaj za celu Argentinu i posebno sećanje na Horhea ’Topoa’ Lopesa. Ova pobeda posebno je posvećena tebi, prijatelju. Najveći zagrljaj porodici, izdržite“, napisao je Mesi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track