(VIDEO) ORLOVI IZNENADILI IZJAVAMA: Evo šta su srpski košarkaši rekli posle pobede nad Islandom
Foto: Fonet

Nisu potcenili autsajdera

(VIDEO) ORLOVI IZNENADILI IZJAVAMA: Evo šta su srpski košarkaši rekli posle pobede nad Islandom

EP Košarka -
Miroslav Raduljica i Nemanja Nedović istakli da je meč bio težak iako su pobedili sa 29 poena razlike

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica izjavio je danas da je utakmica protiv Islanda bila teška, uprkos ubedljivoj pobedi od 93:64.

"Island je atipična ekipa, preuzimaju sve u odbrani, bilo je teško da igramo protiv njih iako rezultat to ne pokazuje. Svi šutiraju za tri poena, svi su iste visine, bilo mi je teško kada me izvuku van reketa", rekao je Raduljica posle meča.

On je istakao da ekipa nije potcenila selekciju Islanda.

"Igrali smo koncetrisano, nismo ih potcenili, jer ovakvu ekipu ne smeš da potceniš. Idemo dalje, na pobedu u svakoj utakmici, nema kalkulacija. Možemo samo da dižemo igru i formu, idemo da dobijemo sve utakmice", poručio je Raduljica.

Raspoložen za igru protiv Islanđana bio je Nemanja Nedović, koji je meč završio sa 15 poena.

"U nekim momentima bilo je teže danas nego na prehodnim mečevima. Islanđani su jako nezgodni, trebalo nam je vremena da se naviknemo na njihovu igru. Sledi susret sa Turskom, reč je o jako dobrom timu. To je bitna utakmica, jer želimo da obezbedimo prvo mesto i maksimalno ozbiljno ćemo joj pristupiti", rekao je Nedović.

Krilni igrač Marko Simonović rekao je da je nacionalni tim zabeležio značajnu pobedu.

"Dobra utakmica za nas, razigrali smo glavne igrače. Island je nezgodna ekipa, kada se rastrče i pogode šuteve za tri poena mogu da naprave problem. Zabeležili smo bitnu pobedu i sada imamo sjajnu situaciju. Učinićemo sve da pobedimo Tursku, ali da bismo to uradili moramo da zaustavimo Diksona i Iljasovu", rekao je Simonović.

http://www.youtube.com/watch?v=os2jfJa1ugo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track